2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 37 پست

به نظرم الان دیگه زمان اون نیس که توقع باشه دختر همه چی رو بیاره باید مشترکا تهیه شده با این وضعیت،گناه که نکردن خانواده عروس ،دختر دادن ،خونه هم تمام کمال بدن ،شازده بیاد خونه ،والا زمونه برگشته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا،ماروهم برانشون دادن دعوت کردن

کی میخواد این رسم مسخره ور بیفته 

نرین اینجور مراسما

بذارین جنع کنن کاسه کوزشونو 

اخه که چی میکنن تو چشم بقیه ما اینو داریم اونو داریم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

خودمم کل جهازی که بردم سرویس خواب بود و یخچال و تی وی گاز و لباسشویی و یه دونه فرش و خرده ریزای آشپزخونه به اضافه پتو و لحاف و بالش توتال و اینا برا مهمون ،مادر شوهرم هزاران بار تشکر کرد و گفت وظیفه شما نبوده لطف کردین 

من بعد ۹ سال زندگی مشترک یه ماشین ظرفشویی می خواستم بخرم خواهر شوهرم می گفت فلانی تو جهیزیش داشت!!!  یعنی چقدر بی شعور !! من سه سال کار می کردم و پولشو می دادم به شوهرم که قسط و بدهی ها رو بده اینها را ندیدن! 😠😠😠😠

الهم عجل لولیک الفرج

من بعد ۹ سال زندگی مشترک یه ماشین ظرفشویی می خواستم بخرم خواهر شوهرم می گفت فلانی تو جهیزیش داشت!!! ...

باید جواب می‌دادی ،من تنگی کانال کارپال داشتم ،مادر و پدر همسرم کلافه ش کردن که ماشین ظرفشویی بگیر ،دست خانومت درده و اینا ،کلا بعضیا درک ندارن باید جواب بدی خواهر همسرتون از اوناس ظاهرا

باید جواب می‌دادی ،من تنگی کانال کارپال داشتم ،مادر و پدر همسرم کلافه ش کردن که ماشین ظرفشویی بگیر ، ...

راست می گی آدم که جواب نمی ده تو دلش می مونه این حرفها 

واقعا اون سه سالی که می رفتم سر کار اگه پولش وسیله خریده بودم الان همه وسایلم کامل بود ! 

الهم عجل لولیک الفرج

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز