امشب یه مهمونی دعوت بودیم و جهیزیه دختر فامیلو دیدم وااای ینی خیلی چیزا گرفته بودن خیلی حسرت خوردم نمیدونم چرا ولی من هنوز خیلی از چیزای دم دستی رو هم ندارم،خوشبحاله اونا....
به نظرم الان دیگه زمان اون نیس که توقع باشه دختر همه چی رو بیاره باید مشترکا تهیه شده با این وضعیت،گناه که نکردن خانواده عروس ،دختر دادن ،خونه هم تمام کمال بدن ،شازده بیاد خونه ،والا زمونه برگشته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودمم کل جهازی که بردم سرویس خواب بود و یخچال و تی وی گاز و لباسشویی و یه دونه فرش و خرده ریزای آشپزخونه به اضافه پتو و لحاف و بالش توتال و اینا برا مهمون ،مادر شوهرم هزاران بار تشکر کرد و گفت وظیفه شما نبوده لطف کردین
من بعد ۹ سال زندگی مشترک یه ماشین ظرفشویی می خواستم بخرم خواهر شوهرم می گفت فلانی تو جهیزیش داشت!!! یعنی چقدر بی شعور !! من سه سال کار می کردم و پولشو می دادم به شوهرم که قسط و بدهی ها رو بده اینها را ندیدن! 😠😠😠😠
من بعد ۹ سال زندگی مشترک یه ماشین ظرفشویی می خواستم بخرم خواهر شوهرم می گفت فلانی تو جهیزیش داشت!!! ...
باید جواب میدادی ،من تنگی کانال کارپال داشتم ،مادر و پدر همسرم کلافه ش کردن که ماشین ظرفشویی بگیر ،دست خانومت درده و اینا ،کلا بعضیا درک ندارن باید جواب بدی خواهر همسرتون از اوناس ظاهرا