2777
2789

ایشالله خوشبخت بشن ولی مگه چه خبره همهههه دارن فشنگی قبل محرم عروسی میگیرن انگار بعد محرم و صفر قحطی عروسی میاد 

تو کوچمون دو تا عروسیه آهنگاش قاتی شدن بهم نمیدونم با کدوم برقصم 

تازه همسایمونم تولد نوزادشو جشن گرفته آهنگ اونم هست

"تولید مثل" اسمش روشه، اگه واقعا خوبید، مثل خودتونو تولید کنید. با تشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا حق دارن به نظرم

میترسن با این اوضاع دو ماه صبر کنن دیگه نتونن کاری کنن

اَینَ الطّالبُ به دَمِ المقتولِ بکربلاء؟....از این به بعد هر تاپیک حس ششمی که ببینم گزارش میزنم!جمع کنید عزیزانم زندگی که داستان نیست که آخرش چی میشه با تلاش و اعتماد به نفس و اعتماد به خدا میشه به موقعش به هر چیز رسید!احساسات خودتونو با حرفای خزعبل یه سری جریحه دار نکنید لطفا:(

اره دیدی طرف ما هم همینه  

با اونی که نزدیکتره برقص  

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

چون ابان فشاراقتصادی صدبرابرحالامیشه دیگ نمیتونن جشن بگیرن

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

والا مردم چشمشون ترسيده صبر ميكني ارزون بشه بدتر گرون ميشه 

من خودم دو سال بود تصميم داشتم اقدام كنم واسه بچه دوم ديگه امسال تصميم گرفته بودم بيارم ..با اين اوضاع منصرف شدم ميگم كاش همون دوسال پيش اورده بودم اشنباه كرذم