2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ترفند های تمیزکاری خانه😍😎کدبانو ها بیاییید😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 90691 بازدید | 1110 پست

نکات_ریز_خانه_داری# ‍ 

✔️تخم مرغ ها رو از سمت نوک تیز به پایین آن قرار دهید تا مدت طولانی تازه میمانند.

✔️لیمو ها رو بذارید تو پلاستیک هواش رو کامل خارج کنید سرش راگره بزنید وبذارید داخل یخچال، تا چند ماه خراب نمیشن

✔️اگه هنگام شستن لباسها‌رنگ یکدیگرو گرفتند کافیه مقداری سرکه و ابلیمو را مخلوط کرده و ۴۰دفیقه در ان قرار دهیدو ابکشی کنید

✔️پیاز رو داخل کاسه آب بذارید و پوست بگیرید. این کار مانع خارج شدن گاز پیاز و سوزش چشم می‌شه

✔️‍‍سیر رو چن دقیقه داخل آب بزارید، پوستش راحت جدا میشود یا با گوشت کوب ضربه ای به سیر بزنید پوست آن راجت جدا میشه

✔️برای اینکه تشک تخت گود و خراب نشه،هر مدت یکبار زیر رو کنیدش

✔انارو دون کنید توی شیشه یا بطری آب معدنی بریزید و فریز کنید،تازه میمونه

✔️برای جلوگیری از بی رنگ شدن لباس ها اول پشت رو کنید و بعد داخل لباسشویی بندازید

✔️برای اینکه شیر سر نره لبه ظرف را با کره یا روغن چرب کنید

✔️برای تمیز کردن ماهیتابه یا قابلمه سوخته کمی جوش شیرین و آب داخلش بریزید و بذارید بمونه و بعد بشورید

✔️برای اینکه باقالی پلوی خوشرنگ و خوش عطری داشته باشید میتونید،لابه لای پلو،کمی زعفران دم کرده بریزید

✔️برای اینکه پوست بادمجان های کبابی زود کنده بشه بعد از کباب کردن اونها رو داخل یه نایلون بذارید چند دقیقه بمونه،راحت پوستشون کنده میشه

✔️موقع پخت نخودفرنگی اگر کمی بهش آبلیمو اضافه کنید پوست اون چروکیده نمیشه

✔️روی قارچ کمی نمک بریزید اگه رنگ قارچ سیاه شد سالمه و اگه زرد شدباید دور ریخته بشه

✔️برای تمیز کردن جواهرات نقره،با پارچه نرم خمیردندان سفید رو آروم روی نقره بکشید،وقتی لکه ها برداشته شد،با آب بشورید و با حوله کاملا خشک کنید

✔️برای اینکه زعفران رنگ بهتری بگیره ،پودرش کنید و چند تکه یخ روی اون بذارید

✔️اگه ذرت یک ساعت خیس بخوره،موقع پفیلا شدن بیشتر پف میکنه

✔️برای باز کردن درب مربا وترشی،یه قاشق زیر در اون کرده تا خلا خارج بشه ،براحتی باز میشه

✔️برای تمیز کردن گوشت آخر چرخ گوشت یه تکه نون داخلش بندازید تا خورد بشه 

✔️وقتی کنسرو رب رو باز میکنید اون رو داخل ظرف شیشه ای ریخته و بدون بستن در اون رو به مدت24ساعت در یخچال بذاریدتابایخچال هم دما بشه ودر شیشه رو ببندید رب کپک نمیزنه

✔️برای رسوب زدایی اتوی بخار،اون رو با مقدار مساوی آب و سرکه پر کنید و بذارید چند دقیقه بخار کنه، یکساعت در حالت سرد بمونه و بعد خالی کنید.برای رسوب زدایی دخل کتری هم همین مواد رو بذارید چند دقیقه داخل کتری بجوشه.

✔️کتری رو بذارید داخل قابلمه ای از آب جوش چند دقیقه بمونه. این کار باعث جدا شدن چربی های قدیمی و بقایای مواد غذایی از کتری میشه

❤️🍃❤️🍃❤️

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

سلام خانوما تشک مبلا که مثل بالش میشه برداشت زیرشو جارو کرد باز گذاشت تشک مبل سه نفره ما خوابیده چیکارکنم مثل روز اولش شه 

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آینه با چی تمیز میشه؟ روزنامه خوب نیست دستمال جادویی هم نه

من سرکه و آب به نسبت مساوی رو اسپری میکنم روی آینه بعد با دستمال نخی تمیز میکنم خیلی تمیز میشه حتی آینه حمام هم بخار نمیگیره

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
ازصبح دارم تاپیک میخونم عالیه .روی درخونمون برچسب تبلیغاتی زدن میدونیدچه جورازروی دربکنمش 

فک کنم باید اسپری چسب سرامیکو روش اسپری کنی بعد با دسمال تمیز کنی.یجا شنیدم امتحان نکردم

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
فک کنم باید اسپری چسب سرامیکو روش اسپری کنی بعد با دسمال تمیز کنی.یجا شنیدم امتحان نکردم

کاش امتحان شده بگن ادم اینجورمیترسه .مرسی ابجی

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

دیروز سوال پرسیدم هیچکی جواب نداد این سوالم جواب بدید لطفا شلوار لی شوهر یه بار یادم رفت بشورم زنگ دکمه ها روش مونده نو نو چکار کنم زنگش بره

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر
کاش امتحان شده بگن ادم اینجورمیترسه .مرسی ابجی

فدات عزیزم ☺

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
اون كاربري كه واسه تميز شدن چدن گاز مايع لوله باز كن رو پيشنهاد دادي خدا خيرت بده خيلي عالي جواب داد

چدنو کجا گذاشتین روش مایع ریختین؟؟ من میخوام بزارم رو موزاییک.خراب نمیکنه ب نظرتون؟؟؟ فقط چاه باز کن ریختین یا اب هم مخلوط کردین؟چقد موند؟

live,LOVE,nurse  

ی تجربه تلخ...روی چوب میزم سفره یبار مصرف گذاشتم چوب رنگ گرفت سیف زدم اون حالت براقی چوب رفت.چکارش کنم بدتر لک شده انگار....مواظب سیف باشین رو وسایل برقی شاید براقیتشو ببره

live,LOVE,nurse  
مامانایی که به پسراشون کار یاد میدن دوست دارم پسراشونو تنبل بار نمیارن

آخ کی بشه پسر منم دنیا بیاد و بزرگ بشه به من کمک کنه انقد دلم میخواد به پسرم همه کاری یاد بدم و تو همه کاری کمکم کنه آخ دلم غش رفت   

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
ازصبح دارم تاپیک میخونم عالیه .روی درخونمون برچسب تبلیغاتی زدن میدونیدچه جورازروی دربکنمش 

من برچسبهای روی در کمدهارو با استون تمیز کردم البته جنس در کمدها ام دی اف بود 

داخل حمام يه لگن آب كردم داخلش نصف محلول رو ريختم چدنهارو گذاشتم توش چهار ساعتي موندن و بعد آب كشيدم ...

من از لوله باز حن هگزان استفاده کردم اصلا اصلا بو نداشت تعجب کردم گفتم شاید تقلبیه البته واقعا چدن ها رو تمیز کرد رغستش من دستکش هم نداشتم ولی دستم هیچیش نشد مث ریکا خیلی غلیظ بود باورم نمی شد که بعد رفتن همه راه ها با همین محلول بی بو چدن ها شدن مث روز اولش من ی ماه عروسی کردم همش می گفتم این اجاق و چدن کثیف حسی ببینه ابروی من می ره 

همه چی گرون کردن الا جون آدما