2777
2789
میدونی یک جوری التماس میکنه که ادم عذاب وجدان میگیره بگه نه از طرفی هم کلی عفونت و درد ومرض گریبان ...

چجوری راضیش کردی که چند ماهی یک بار

آخه می‌دونم اگه راضی بشم درد رو هم قبول کنم اون هر هفته میخواد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چجوری راضیش کردی که چند ماهی یک بار آخه می‌دونم اگه راضی بشم درد رو هم قبول کنم اون هر هفته میخواد

بگو  بواسیر دارم ..خیلی دردناکه ادمی که بواسیر داره رابطه مقعدی داشته باشه...من عاشق همسرم بودم دوذه ی نامزدی خام بودم و قبول کردم اصلا از عوارضش خبر نداشتم...به قولتو‌وقتی که قبول کردی توقعش میره بالا...ولی بعدها که بگذره الان سه سال هس زیریک سقفیم مدت زمان رابطه و فاصله ش طولانی میشه هر ده روز یکبار که اونم با رابطه ی سالم ارضا میشه

اگر  دیربه دیر رابطه داشته باشین با رابطه ی سالم ارضا میشه

بگو  بواسیر دارم ..خیلی دردناکه ادمی که بواسیر داره رابطه مقعدی داشته باشه...من عاشق همسرم بودم ...

این که بگم بواسیر دارم خوب میبینه که ندارم

ما اولش هفته ای سه چهار بار رابطه داشتیم ولی الان کمتر شده ده روز ی بار هم شاید 

ولی نمی‌دونم این فکر از کجا رفته تو کلش فک کنم تو فیلمها دیده