2777
2789
عنوان

کیا لاتی حرف میزنن و رفتار میکنن و در کل ظرافت دخترونه ندارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1588 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خوشم میاددوس دارم اینجوری باشم ولی متاسفانه بسیاراحساساتیم خودموتواینه میبینم اشکم درمیادبعضی وقتاخریت ولوس بودن ازدستم درمیره بچگونه حرف میزنم فکرکنم مال فشاراقتصادیه منم رددادم😤😤😤

خدااگرمنولاغرنمی کنی ،لااقل دوستاموچاق کن!!!  
منم خوشم میاددوس دارم اینجوری باشم ولی متاسفانه بسیاراحساساتیم خودموتواینه میبینم اشکم درمیادبعضی وق ...

دور از جون 😁

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند/ چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند... )حافظ(

الان همه میریزن از لوند بودنشون میگن اه 

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
منم همینطور😐 بخوام عشوه بیام مصنوعی میشم. ترجیح میدم خودم باشم. 

من اگرررر عشوه بیام حالم از خودم بهم میخوره 😖

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می کنند/ چون به خلوت می روند آن کار دیگر می کنند... )حافظ(

من اینجوری بودم البته خب چون کارم همش با مردا سروکار داشتم مجبور بودم عین خودشون شده بودم. اما الان سه چهار ساله سرکار نمیرم کاملا عوض شدم اونروز یه همکارم رو تو خیابون دیدم باورش نمیشد من همون آدمم... 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
فکر کنم چون تعداد پسرای خونه مون بیشتر از دختراس و من بین اونا بزرگ شدم.  واسه اونه

من از تنها چیزی دخترونه ای که خوشم میاد لاک و کفش پاشنه بلنده. که لاک رو ترجیح میدم. یه بار خواستم با ناز حرف بزنم. ادامه کلماتو میکشیدم صدام مدل حمیرا میلرزید خودم خنده م گرفته بود😂😂😂 

یه چیز دیگه هم بگم. بنده یک عدد دخترخاله دارم اینقدر کلمه ها رو میکشه و حرف زدنشو طول میده که دلم میخواد سه چارتا بزنم پس کله ش حرفش بیاد و گرنه تا قیامت حرفاش طول میکشه😩😩😩😩😩