خانومی_۷۶ مدیر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 7562 عنوان چالش پیامک برای همسر | مشاهده متن کامل بحث + 122931 بازدید | 1230 پست یکی ازاین دوتارو براشوهراتون بفرستید جوابارواسکرین بگیریدحتی اونا که قهرن بسم الله۱.۲.امـتـداد بـازوانـت مـی شـود انـتـهـای دلـدادگـی …مـی شـود هـمـان گـوشـه دِنـجـی که راحـت مـی تـوان جان داد …***** 1397/06/12 | 20:53 42 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومی_۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 7562 میگم چیمیشه اخه ما که شوهر رماتیک نداریم شاید بستنی مارو خنک کنه 😆😆😆😆 شوهررومانتیک خنکت نمیکنه که آتیشت میزنه😅
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9325 😍😂اگه حرفی زد همینو بهش میگم 😆 والا بخدا،املت که خودش ملکه غذاهاس😄 بعدم بهش بگو همسرم،کنار تو،نون خالی هم میچسبه😜 عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
mrsk عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3797 چشه املت نه.به.شام.سنگین# 😂 نه# 😋✋ 🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖
mrsk عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3797 والا بخدا،املت که خودش ملکه غذاهاس😄 بعدم بهش بگو همسرم،کنار تو،نون خالی هم میچسبه😜 خوب بلدی دلبری کنیا کلک 😉😉😉😉 🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖
mrsk عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3797 ولی شوخی کردم آقام واسه غذا زیاد سخت نمیگیره ،فقط یه غذا باشه بخوره کافیه براش 😜 🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9325 [QUOTE=68137906]خوب بلدی دلبری کنیا کلک 😉😉😉😉[/QUاختیار.دارین# 😄 درس.پس.میدم# 😜😜 عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9325 چرا بعدش خنک میشه ادم اروم و رلکس میشه البته خیلی بعدش حالا ما که این طوریم شما رو نمی دونم و ... آره درسته،آدم وقتی سیراب باشه از محبت،ذهن و روحش آرومه،دلش گرمه💞 عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
خانومی_۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/10 تعداد پست: 7562 چرا بعدش خنک میشه ادم اروم و رلکس میشه البته خیلی بعدش حالا ما که این طوریم شما رو نمی دونم و ... خوبه دیگه رمانتیک مهم نیس محبت خیلی مهمتره
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9325 ولی شوخی کردم آقام واسه غذا زیاد سخت نمیگیره ،فقط یه غذا باشه بخوره کافیه براش 😜 دقیقا مث همسر من😊 عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
blue_rose7571 عضویت: 1396/03/14 تعداد پست: 9325 همسر من،اونجایی که کار میکنه،یه رستورانه واسه کارکنان بانک ملی که میان مشهدالانم وقت شامه و حسابی سرش شلوغهیه ساعت دیگه میاد خونهمن برم فعلاجواب داد میفرستمفعلا خواهریا💜✋ عزيزان❤اگه ممکنه لطفا برامون يه دونه صلوات بفرستين که هرچه زودتر بتونيم خونه بخريم🙏😍ممنون دوستاي مهربونم❤😍 یبار مهمون داشتیم. سر سفره بابام اومد سالاد تعارف کنه. گفت :بفرمایید کالاد ساهو 😐 ما😳 کالاد ساهو😎 بابام😨 من 😁 آخرشم يکي زد پس کله ي من، رفت بيرون🤣🤣 ❤ خداي من، چقد دلم يه خونه ي نقلي ميخواد که مال خودمون باشه،کمکمون کن،دستمونو بگير.ازت ممنونم که هميشه هوامونو داري.دوستت دارم خداي مهربونم❤
mrsk عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 3797 همسر من،اونجایی که کار میکنه،یه رستورانه واسه کارکنان بانک ملی که میان مشهد الانم وقت شامه و حسابی ... به سلامت عزیزم😘❤️ 🤍هزارمرتبه از ریشه، ریشه کن شده ام / اگر که خم نشدم ، تو استخوان منی 💖