2777
2789
عزیزم منم ی دختر دارم میخام انشالله آی وی اف تعیین جنسیت انجام بدم میشه راهنماییم کنی ک باید چیکارکن ...

سلام عزیزم به سلامتی قدم اول مثل همه کارها توکل به خدا و بعد انتخاب یه دکتر خوب و با تجربه تو این زمینه خیلی کمکت میکنه برات دارو تجویز میکنه که از شروع پریودت استفاده میکنی و اگه مشکل خاصی مثل کیست نداشته باشی همون یک ماه که استفاده کنی ماه بعد میری واسه عمل البته اگه فولیکول به اندازه داشته باشی چون واسه تععین جنسیت باید زیاد داشته باشی بعد از عمل هم بستگی به نظر دکترت یا چند روز بعد یا دو سه ماه بعد جنینهای مورد نظر رو برات انتقال میدن البته واسه ضخامت آندومترت هم دارو بهت میدن بعد انتقال من خودم خدارو شکر همون بار اول که انجام دادم گرفت و الانم گل پسرم بغلمه

سلام عزیزم به سلامتی قدم اول مثل همه کارها توکل به خدا و بعد انتخاب یه دکتر خوب و با تجربه تو این زم ...

سلام گلم ممنونم از راهنماییت پس چرا هرکی میرسه میگه آی وی اف تعیین جنسیت ب ندرت میگیره؟و شما هزینت چقد شد؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم ممنونم از راهنماییت پس چرا هرکی میرسه میگه آی وی اف تعیین جنسیت ب ندرت میگیره؟و شما هزینت چ ...

میدونی چرا اینو میگن چون جنینهایی که تو آزمایشگاه تشکیل میشه واسه تعیین جنسیت باید روشون آزمایش کنن و یک سلول از جنین رو بردارن تا بفهمن پسره یا دختر تو این مرحله خیلی از جنینها میمیرن و حتی ممکنه همه بمیرن و دیگه هیچ جنینی نمونه ولی اگه خدا بخواد مطمئن باش میگیره بعد از انتقال هم که بستگی به شرایط بدن خودت و باز هم خواست خداست که بگیره یا نه ولی دلت روشن باشه گلم تا موفق بشی من دو بار آی وی اف کردم هر دو بار خدارو شکر همون بار اول گرفت هم سر دخترم هم سر پسرم واسه تعیین جنسیت هم نزدیک بیست میلیون هزینم شد البته این هزینه میتونه کم و زیاد هم باشه بستگی به داروهات و تعداد جنینهات هم داره

میدونی چرا اینو میگن چون جنینهایی که تو آزمایشگاه تشکیل میشه واسه تعیین جنسیت باید روشون آزمایش کنن ...

دقیقا عین حرفای شمارو میزنن عزیزم شما چند تا جنین داشتی؟چندبار پانکچر کردی؟مرسی 

دقیقا عین حرفای شمارو میزنن عزیزم شما چند تا جنین داشتی؟چندبار پانکچر کردی؟مرسی 

من یه بار پانکچر کردم و چهارده تا جنین داشتم 9 تاشون از بین رفتن موند پنج تاش از اون پنج تا هم دوتاش دختر بود سه تاش پسر که سه تا پسر رو برام انتقال دادن و خدارو شکر یکیش گرفت

من یه بار پانکچر کردم و چهارده تا جنین داشتم 9 تاشون از بین رفتن موند پنج تاش از اون پنج تا هم دوتاش ...

چ خوب خیلی امیدوارم کردی عزیزم خدا واست حفظش کنه دومادش کنی انشالله

ی سوال دیگه شما فریز هم کردی جنیناتو یا ن بعد پانکچر انتقال دادی همون ماه؟

چ خوب خیلی امیدوارم کردی عزیزم خدا واست حفظش کنه دومادش کنی انشالله ی سوال دیگه شما فریز هم کردی جن ...

فدات بشم گلم ایشالا خدا یه پسر سالم و صالح نسیبت کنه گلم منم جنینها رو فریز کردم بعد دوماه انتقال دادم میگن اینجوری خیلی بهتره تا اینکه سریع بعد عمل انتقال بدی درصد اینکه اینجوری بگیره بالاتره