2777
2789
عنوان

خانما پايه اينننننن؟؟؟؟ 😉

313 بازدید | 32 پست

از صبح تا شب تاپيكامون شده اخلاقاى بد رفتاراى غيره منطقى كاراى زشت همسرا مونو طرفدارى از خانوادهاشون ،،پس ما همگى كه نميتونيم مقصر با شيم چه راه چاره اى دارين واسه حله اين مشكلامون با مردامون واقأ ديگه شورشو در آوردن بايد خانوما يكى باشيم به فكر قطع ريشه اين مشكلات باشيم🤔،،هستين؟؟؟

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻

عاقا امشب همگی ساعت ۱۰ بخوابونیم دهنشون پایه هستین؟

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عباس_معصوميع#  

ميدونم_ربط_نداشت#  

مرض_هشتگ_گرفتم#  

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

نزدیک محرمه

بیایین همه سونو پیاده بفرستیم کربلا😂😂😂

البته من میخواستم نذر کنم عید قربون قربونیشون کنم نشد

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
عباس_معصوميع#   ميدونم_ربط_نداشت#   مرض_هشتگ_گرفتم#  

اصلا اسمتو میبینم ذوق میکنم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
نزدیک محرمه بیایین همه سونو پیاده بفرستیم کربلا😂😂😂 البته من میخواستم نذر کنم عید قربون قربونیشو ...

خدایا چگونه عاشقت نباشم وقتی تو دیدی و پوشاندی،و مردم،،، ندیده "فریاد میزنند".🍃
نزدیک محرمه بیایین همه سونو پیاده بفرستیم کربلا😂😂😂 البته من میخواستم نذر کنم عید قربون قربونیشو ...

به خدا فكر خوبى بايد مجبورشون كنيم برن

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻