2777
2789
منم همینو میخوام بدونم🤔

نه همه جا چرا اتيش بگيره.. اخرين فعاليتش تحقيقات نشون داده ك تا ٣٠،٤٠كيلومتريش رو شديدا تحت تاثير قرار داده و الان ميگن اگه اتفاق بيفته حدود٣٥٠٠٠واحد مسكوني اطرافش كلا نابود ميشه و زمينهاي زراعي رو چندين هزار هكتار از بين ميبره نگراني از فعال شدنش فقط براي اتيش گرفتن نيست شرايط اب و هوايي و حاصلخيزي تا كيلومترهاا اونطورف تر عوض ميشه البته اگه انفجارش خيييلي زياد باشه ك بخاطر مخروطي بودنش بعيده ممكنه گدازه ها حتي تا تهران هم پرت شن اما احتمالش خيييلي ضعيفه.. اگه مسوولين ي بودجه اي بدن ب كارشناسا ديگه نيازي ب اين نگرانيها نيست 

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قله دماوند خرداد ۹۶

اخه شماها چجوری میرید تا اون نوک😳 

ما یه بار رفتیم لواسون تا برسیم به ابشار یه تپه رو باید میرفتیم بالا 

چشمتون روز بد نبینه چندبار که من سقوط کردم بماند اومدیم خونه تا دو روز رو تخت خوابیده بودم از بدن درد و کوفتگی 

فکر کن با این حجم از گشادی بخوام دماوندو برم بالا😂

قله دماوند خرداد ۹۶

خسته نباشیی دلاور خسته نباشی قهرماااان😃😃😃😃

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
نه همه جا چرا اتيش بگيره.. اخرين فعاليتش تحقيقات نشون داده ك تا ٣٠،٤٠كيلومتريش رو شديدا تحت تاثير قر ...

خب بودجه اختصاص بدن مثلا چکارش میشه کرد?حوادث و تحولات طبیعی زمین مگه قابل جلوگیری یا پیش گیریه?

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗
اون کسی که این کلیپو گرفت میشناسم ، مراد باباخانی 

شما آملي هستين؟😬

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
اخه شماها چجوری میرید تا اون نوک😳  ما یه بار رفتیم لواسون تا برسیم به ابشار یه تپه رو باید می ...

دیوانه ایم

من عشقم کوهنوردیه دیگه کوه نوردی تو جونم رفته البته اخیرا بیشتر سفر میرم و دوچرخه سواری تا کوه

پارسال کلا سه دفعه رفتم کوه که یه بارش همین قله بود

امسالم دو هفته پیش رفتم قله علم کوه دومین قله بلند ایرانه

اینا رو پنج شش سال پیشم رفته بودم اون وقتا خیلی کوه میرفتم

before i die i want to be happy and make others happy
عزیزم اینقدر تو انبارها احتکار شده به وقتش میریزن تو بازار همشو

دقیقااااا

تاره که داشت گرونی میشد یه یارو به اون یکی میگف هر جنست که تاریخ داره مث رب و چای و.... همه رو انبار کن حسابی بخر 

چهارتا بیشعور مث این تو مملکت باشه بسه

همه چیز هست و ب اندازه هم هس

اشتباه گفتی     خسته نباشی دلاور خداقوت پهلوان    

اون یه تیکه ش یادم لفته بود😞

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت