2777
2789
عنوان

#بنظرتون چیه

241 بازدید | 31 پست

سلام# پس فردا تولدمه 

پریروز# ‍من عصری خواب بودم تو هال همسرم زود از خواب بیدار شده تا کفش برا خودش بگیره...خلاصه همسرم از بازار اومد تا درو باز کرد من بیدار شدن دوتا پلاستیک دوستش بود من هنو دراز کشیده بودم و دیدم.

بعدش# تند تند رفت اتاق و اومد بیرون مفششو نشونم واو گفتم قشنگه گفتمش انگار دوتا پلاستیک دستت بود دومی کجاس گفت نه عزیزم ن اینگه تازه از خواب بیدار شدی توهم میزنی بعد ک رفت بیرون رفتم کمد گشتم دوتا کادو دیدم ک کاغذ کادو اونارو زده بنظرتون چی اورده واسم اینم عکس 

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک باشه تولدت هرچی گرفته بخوشی استفاده کنی ازش

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

مبارکه بازش کن 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
آخی آنقدر خوشم میاد از این کارا بازش نکنی ها بزار براهمون موقع

باش حتما خخخ

گاهی میبینی کسی نوشته امضات عالیه                                    بعد میری میبینی بنده امضاش چیه                                        اونوقت خوشت نمیاد حرص میخوری ک چرا اومدی دیدیش  فقد من اینجوریم یا حتی شما                                                اگر اینجوری هستی بگو امضات بجانم بگو یا بگو دقیقا🤣🤣🤣۰

گناه داشت خو

میخواسته غافلگیرت کنه شما رفتی دیدی

نمیدونم چیه😁

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
میزاشتی سوپرایزت کنه خو😒

خو الکی مثلا من نمیدونم

خو یکم وایمیسادی بند خدا سوزپرایزت میکرد دیگه  امات از دست ماها ک مردا هیچی نمیتونن قایم کنن

😂😂😂😂والله بخصوص من خیلی فضولم

گناه داشت خو میخواسته غافلگیرت کنه شما رفتی دیدی نمیدونم چیه😁

من هنو نمیدونم مثلا

مبارک باشه تولدت هرچی گرفته بخوشی استفاده کنی ازش

ممنون

بازش کن ب ماهم بگو😆😆😆😆

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!