2777
2789
ممنون خداخیرتون بده اجرتون با آقا امام حسین .لطفا دعاکنید التماس دعادارم وقتی برای شهدای عزیز صلوات ...

بروی چشم اگه لایق باشیم..

شماهم دعا بفرمایید..ان شاالله شهدا با زندگی مون انس بگیرند..

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خسته شدم زندگیم همش قهر دعوا هیشکی برام نمونده نمیدونم چرا خسته شدم همش سوزن قفلی باز تو خونعه پیدا میکنم همش با شوهرم دعوا داریم خسته ایم باودرکنید به خدا یه مدت تو خونه قبلیمون یه چهره ترسناک رو دیوار میدیدم تا حالا چند بار تصمیم گرفتم خودکشی کنم از تل یکی تو عراق بهم گف سه تا طلسم برام گرفتن روسیاهی نزد مردم دوم رسیدن اجل و مرگ سوم جدایی از همسر هر سه تاش برام اتفاق افتاده بچه ها ترو قران باور کنید من چندبار تجربه نزدیک به مرگ داشتم همش فک میکنم دقیقا چندساله میمیرم الان نزدیک دوساله این طاذیت های من شروع شده خستته شدم خدایا به دادم برسم کسی میتومه کمکم کنه خاهش دعاتون میکنم 

واقعا درسته. قرآن کتاب کامل و جامعی هست که راهنمای استفاده از اون رو پیامبر و ائمه اطهار علیهم السلا ...

وظیفمه که بتونم مفید باشم..

متاسفانه در شیعه و روحانیت ما در مورد رفع طلسم و جادو و..خیلی ضعیفه..

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
هم خوب هم بد..بستگی داره.. اصلا حتی با آیه قران برای محبت میشه خوند.. اینکه سحر تیست..همون دعا کردن ...

ممنون از راهنماییتون،   

بله من خودم بعد که یادم اومد،  خیلی تعجب کردم که اینقدر دیر یادم اومد که حتی نمک هاش تمام شده بود! 

شما میفرمایید با قرآن و دعا نمیشه بین کسی جدایی انداخت،...  آیا میشه مهر و محبت اون فرد به یک نفر یا افراد آنقدر با دعا زیاد بشه،  که خوبیهای باقیه مثل همسر رو نبینه یا اصلا همسر براش مهم نباشه. 

همچین تاثیراتی نداره؟ 

ببخشد خیلی سوال میپرسم.  

خسته شدم زندگیم همش قهر دعوا هیشکی برام نمونده نمیدونم چرا خسته شدم همش سوزن قفلی باز تو خونعه پیدا ...

#سحر  👉

با استفاده از راهكارهای زیر ان شاءالله می توانید سحر و طلسم را باطل كنید:

1 ـ پناه بردن به خداوند (گفتن اعوذ بالله من الشیطان الرجیم) و زیاد خواندن سوره‌های فلق و ناس؛
2- خواندن آیه 51 و 52 سوره قلم (یعنی از: «و إن یكادالّذین … تا آخر سوره») و هم چنین خواندن «آیة الكرسی».
3- حاج شیخ عباس قمی در كتاب مفاتیح الجنان از امیرالمۆمنین علی علیه السلام نقل نموده است كه جهت باطل كردن سحر این جملات را بنویسید و همراه خود داشته باشید:
«بِسمِ الله وَ بِالله، بِسمِ الله وَ ما شاءَالله، بِسم الله لاحَولَ ولاقُوّه الا بالله، قالَ موسی ما جِئتُم بِه السِّحرُ اِنَّ اللهَ سَیُبطِلُهُ اِنَّ اللهَ لا یُصلِحُ عَملَ المُفسِدینَ، فَوَقَعَ الحَقُّ و بَطَلَ ما كانُوا یَعمَلونَ فَغُلِبوا هُنالِكَ وَانقَلَبُوا صاغِرینَ» (1)
4- همچنین از حضرت روایت شده است: جهت محفوظ ماندن از سحر و جادو، شب ها پس از نماز و روزها پیش از نماز هفت مرتبه بخوانید: «بِسمِ الله وَ بِالله سَنشُدُّ عَضُدَكَ بِأخیك وَ نَجعَلَ لَكُما سُلطاناً فَلا یَصِلونَ إلَیكُما بِآیاتِنا أنتُما وَ مَن اتَّبَعَكُما الغالِبون». (2)
محمد بن مسلم از امام صادق علیه السلام نقل كرده: جهت بطلان سحر، این دعا را بنویسید و همراه خود نگه دارید: «قالَ موسی ما جِئتُم بِهِ السِّحر إنَّ الله سَیُبطِلُه إنّ الله لا یُصلِحُ عَملَ المُفسِدین و یَحِقّ الله الحَقّ بِكلِماتِه و لَو كَرِهَ المُجرِمون اَأنتم أشَدُّ خَلقاً أمِ السماءَ بناها رَفعَ سَمكَها فَسوّاها» تا آخر آیات سوره نازعات. در ادامه: «فَوَقَعَ الحَقُّ و بَطَلَ ما كانُوا یَعمَلونَ فَغُلِبوا هُنالِكَ وَانقَلَبُوا صاغِرینَ و أُلقی السَّحرةُ ساجدین، قالوا آمَنّا بِربِّ العالَمین رَبِّ موسی وَ هارون»(3)
به نظر شما چرا خدا از بین شرور که به صورت کلی بیان می کنه فقط این سه تا شر را انتخاب میکنه؟ تاریکی، سحر و حسود؟ مگه اینها چه خصوصیت مشترکی دارند؟ شاید پاسخ این باشد که هر سه این شرور از دید ما مخفی هستند و در حالت غفلت، به سراغ ما می آیند
5- خواندن این آیه نیز جهت خنثی كردن اثر سحر وارد شده است: «إنَّ ربّكم اللهُ الَذی خَلقَ السَموات وَ الأرض فی سِتةِ أیّام ثُمَّ استوی عَلی العَرش یُغشِی اللیل النَهار یَطْلبه حثیثاً و الشَّمْس وَ القَمر و النُجوم مُسخّرات بِأمره ألاَ لَه الخَلق و الأمر تَباركَ اللهُ رَبّ العالَمین». «ادْعُوا رَبَّكُمْ تَضَرُّعاً وَ خُفْیَةً إِنَّهُ لا یُحِبُّ الْمُعْتَدِینَ وَ لا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ بَعْدَ إِصْلاحِها وَ ادْعُوهُ خَوْفاً وَ طَمَعاً إِنَّ رَحْمَتَ اللَّهِ قَرِیبٌ مِنَ الْمُحْسِنِین».‏(4)
6- در صحیفه الرضا از امام رضا علیه السلام نقل شده است: «به جهت دفع ضرر سحر و بطلان آن دستت را مقابل صورت قرار بده و بخوان : بِسمِ الله الْعَظیم رَبّ الْعرشِ الْعظیم إلاّ ذَهبت و انْقرضت». (5)
7- علامه كفعمی دعایی به عنوان حدیث قدسی نقل كرده است كه خداوند به حضرت محمد صلی الله علیه و آله فرمود: «كسی كه دوست دارد از سحر در امان باشد، بگوید:
«اللَّهُمَّ رَبَّ مُوسَی وَ خَاصَّهُ بِكَلَامِهِ وَ هَازِمَ مَنْ كَادَهُ بِسِحْرِهِ بِعَصَاهُ وَ مُعِیدَهَا بَعْدَ الْعَوْدِ ثُعْبَاناً وَ مُلَقِّفَهَا إِفْكَ أَهْلِ الْإِفْكِ وَ مُفْسِدَ عَمَلِ السَّاحِرِینَ وَ مُبْطِلَ كَیْدِ أَهْلِ الْفَسَادِ مَنْ كَادَنِی بِسِحْرٍ أَوْ بِضُرٍّ عَامِداً أَوْ غَیْرَ عَامِدٍ أَعْلَمُهُ أَوْ لَا أَعْلَمُهُ وَ أَخَافُهُ أَوْ لَا أَخَافُهُ فَاقْطَعْ مِنْ أَسْبَابِ السَّمَاوَاتِ عَمَلَهُ حَتَّی تُرْجِعَهُ عَنِّی غَیْرَ نَافِذٍ وَ لَا ضَارٍّ لِی وَ لَا شَامِتٍ بِی إِنِّی أَدْرَأُ بِعَظَمَتِكَ فِی نُحُورِ الْأَعْدَاءِ فَكُنْ لِی مِنْهُمْ مُدَافِعاً أَحْسَنَ مُدَافَعَةٍ وَ أَتَمَّهَا یَا كَرِیم‏».
8- صدقه دادن.
ان شاء الله با تداوم صدقه، تغییر محل زندگی، و تكرار سوره «یس» مشكلات و نفوس بد از اطراف شما دور خواهد شد. و در هر صورت به خداوند و حاكمیت اراده الهی همچنان معتقد باشید چه بسا همین فراز و نشیب ها دامی از سوی شیطان باشد كه ایمان شما را متزلزل كند. لذا با پایداری و استقامت ایمان خود را حفظ كنید تا در نتیجه آن شیطان ناامید شود و درهای رحمت الهی به سوی شما باز گردد.
9-غسل ڪردن با آب و سرڪه

@hamsaranqurani🌹🕊
ڪپـی بـا حـفـظ لینڪـ آزاد اسـت🔸🔹

خسته شدم زندگیم همش قهر دعوا هیشکی برام نمونده نمیدونم چرا خسته شدم همش سوزن قفلی باز تو خونعه پیدا ...

اونی که بهتون گفتند طلسم دارید چرا کاری نکرد؟!

باید عزم تون جزم کنید بهتون دستورات قرانی بگم

اهل نماز و روزه هستید؟

ممنون از راهنماییتون،    بله من خودم بعد که یادم اومد،  خیلی تعجب کردم که اینقدر دیر ...

اینکار کار حرام .. عین جدایی انداختنه..سردی ایجاد کردنه..و با قران همچین چیزی امکان نداره.. 

همون محبت هم بین افراد که محرم اند میشه و در کار حلال میشه..و گرنه جواب نمیده ..

#چجوری_از_شر_طلسم_و_جادو_رهایی_پیدا_کنم ؟  😔

🔰دوست عزیزم ، تمام #باور ها در مورد طلسم هر جور و هر مدلی را حذف کن !

ازت میخوام دیگه تایید نکنی این باور را

حتی #فکرش هم کفر هست که فکر کنیم قدرتی ورای قدرت الهی وجود داره !

باید خیلی #استغفار کنید

با باور و صحبت در مورد جادو و طلسم ها کفر گسترش می دهیم

⚜برای حذفش ابتدا بپذیریم که ما هم ممکن بود اگر جای بعضی ها بودیم دست به طلسمات و دعاهای عجیب و غریب میزدیم ، اگر در شرایطش قرار می گرفتیم !

وقتی کامل پذیرفتیم ، طبق گفته خانم دبی فورد بخشش آگاهانه ما صورت میگیره که عمیقا خودمون را میبخشیم و کم کم به سطح میاییم و میبینیم عشق  را جایگزین کردیم

💞💞💞

پاکسازی در کنار بخشش آگاهانه 😊خدایا

مرا ببخش 😊 متاسفم 😊 متشکرم 😊 دوستت دارم 😊

میبینید چقدر مرتبط هستند

از حذف باور تا بخشش عمیق و کاملا آگاه نسبت به خودمون 😇

🆔 @mojezate_qoran✨🌙

کپی با حفظ لینک جایز است

1. آیه ای هست که دایمی باشه که مردتا ابد وفادار همسرش باشه؟

2. و ایه ای که مهر و محبت زن در دل مرد رو زیاد کنه و مرد ب جون و دل عاشق زنش باشه و به حرفش گوش کنه؟

همسرم از قبل عقد یه دفعه رفتارش عوض شد و از زمان عقد مدام مریضم و شوهرم و خانوادش ضرر مالی میخورن و کسب و کار پدرم هم بهم ریخته و در ماه نهایت 1 هفته باشوهرم در صلح و ارامشیم بقیه ش جنگ و جدل

دعا شدید واسم سنگینه و مدام ترس دارم برای همین دنبال ذکر قرانی هستم

میشه لطفا راهنماییم کنید

آیه ای هست که دایمی باشه که مردتا ابد وفادار همسرش باشه و ایه ای که مهر و محبت زن در دل مرد رو زیاد ...

#رفع_کدورت  👉

✍✨امـام صادق ع؛
براے رفع ڪدورت و رفع غم
۴۱ بار یـاشڪـور را بر
آب بدمد و بیاشامد اثر ڪلے دارد.
📚 بحر الغرائب ۶۹

#حل_کدورت  👉

✍✨ اگر خواهد میان دو کس که
دشمنی است صلح و آشتی و مودت
واقع شود سوره معارج را ۸۰ مرتبه
خالصانه بخواند مراد حاصل شود✨
📚 خواص آیات قرآن کریم ۱۸۴

#رفع_ناسازگاری_زوج_و_زوجه  👉

✍✨ به جهت ناسازگاری زوج و
زوجه و آشتی دادن میان آن دو به
همان نیت ۱۰۰۱ مرتبه اسم مبارک
《یا وَدود》را بخواند✨
📚 گل‌های ارغوان ۲۰۰/۲

#افزایش_عشق_بین_زن_و_شوهر👉

✍✨اگر زن نسبت به هم
کم‌محبت هستند ، وقت خواب
اسم 《الشافِع》را بسیار ذکر کنند
الفت پیدا شود✨
📚 اقتباس از گل‌های ارغوان ۶۱/۱

#دوام_رابطه_زن_و_شوهر 👉

✍ برای ایجاد و دوام عشــق و
محبت بین زن و شوهـر هر دو به
قرائت سوره مبارکه نسـاء مداومت
ورزند ماندگار گردند ان‌شاءالله 💕

#جهت_محبوبیت 👉

✍امام رضا عليه السلام:
هر كس بعد از هر نمازي «۲۹۸» بار «الرحمن الرحيم» را بگويد، همه ي مخلوقات او را دوست مي‌دارند و از اهل تحقيق گردد.

@hamsaranqurani🌹🕊
ڪپــــی بــا حـــفـظ لینڪــــ آزاد اســــت🔸🔹♦️

1. آیه ای هست که دایمی باشه که مردتا ابد وفادار همسرش باشه؟ 2. و ایه ای که مهر و محبت زن در دل مرد ...

#بستن_زبان_بدگو 👉

✍✨جہت بستن زبان بدگو
بسیار مجرب است ، این آیہ را
بخواند و بر او بدمد✨

《الیوم نختم علی افواههم و تکلمنا ایدیهم و تشهد ارجلهم بما کانوا یکسبون 》
🔰یس آیہ ۶۵

#بستن_زبان_و_ایجاد_عشق 👉

✍✨ آیه ۶ سوره حشر را
خالصانه (ترجیحا در برابر) مطلوب
۵ بار بخواند به جانبش بدمد
نتیجه حاصل شود✨
📚 اسرار المقاصد ۲۷۸