2821
2789
اره بابا صدتا چیزهم بزاری روش بازکمه نه کادوتولد نه عروسی نه کمکی حتی زنگ هم نمیزنن خواهرشوهرام برای ...

واااي چقد داغونن اينا ديگه كين

ارامش من..با تو فقط حالم نه!!خوابم، نفسم ، لحن صدايم عاليست❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همیشه شما نظراتتون انقد تنده؟ امیدوارم بهت بر نخوره ولی خیلی وقته میخام بهت بگم😟

وااااا من😯😯 ببقشيد شرمنده ام😢

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
چرا خنده🤔مرسی😘

نخندیدم ک 

خ خ یعنی خیلی خیلی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
آخه نقره هم اين شكلي نيس😯😯 به هرحال مباركه كاش يكم سنگين تر بود يا شكيل تر😣

دیگه نمیتونم بهشون بگم چرا اینو اوردین.....دستشون درد نکنه ....‌ این رسم زینتیه به عهده ی خودشون چی بیارن 

تنهایی مال منه      دلم که دم نمیزنه😔😔😔😔😔😔💔💔
آخه نقره هم اين شكلي نيس😯😯 به هرحال مباركه كاش يكم سنگين تر بود يا شكيل تر😣

مردم برای سلیقشون به تو باید جواب پس بدن از سرویسای فیک بعضیا خیلیم قشنگ تره

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
واااي چقد داغونن اينا ديگه كين

گاو هستن ،البته شوهرم خیییلی خوبه هواموداره بااوناهم قطع رابطه کردیم همه جوره پشتمه خداروشکربعضی وقتا فکرمیکنم همسرم بچه اونا نیست اصلا 

آهای خواهرشوهر... من ازت متنفرنیستم ولی اگه تواتیش بگیری وقرارباشه بمیری ومن اب تودستم باشه ترجیح میدم باپسرم اب بازی کنیم....همین 😏😏😏
دیگه نمیتونم بهشون بگم چرا اینو اوردین.....دستشون درد نکنه ....‌ این رسم زینتیه به عهده ی خودشون چی ...

واقعا دستشون درد نکنه خیلیا هیچی نمیارن اصلن

اره بابا صدتا چیزهم بزاری روش بازکمه نه کادوتولد نه عروسی نه کمکی حتی زنگ هم نمیزنن خواهرشوهرام برای ...

یهترررررررر 

منم ازشون توقعی ندارم چون حسابشون نمیکنم انگار نیستن

تو رویای واقعی زندگیمی    
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز