سلام من ٣٨ هفتمه از استرس دارم میمیرم امشب خوندم که مبایل خیلی رو جنین تاثیر داره من تمام کارم تو ٦ماه اخر با لپ تاپو مبایل بود میترسم اخه همش سرو کارم با اس ام اس و نت و ...بود خیلی میترسم تنم داره میلرزه کمکم کنید
سارا من شنیدم اثرش اینه که کودک بیش فعال میشه و اصلا و ابدا استرس نداشته باش بابا این خارجى ها همشون سرکار میرن و با کامبیوتر کار میکنن و نى نى هاشون هم سالم و خوبن
من شنیدم موبایل نزدیکت نباید باشه... کی گفته فقط صحیت نباید کرد؟! امواجش همیشه هست... موفع صحبت بیشتره... حتی میگن موقع خواب هم موبایل رو کنار خودتون نذارید...
سلام همایش بارداری ویژه خانمها(با حضور خانم همیز و پزشک متخصص زنان) زمان : فردا سه شنبه 21 آذر ماه از ساعت 8 صبح الی 13 مکان:خ 17 شهریور میدان شهدا خ شهید قادری(سقاباشی سابق)کوچه شکری حسینیه شهدا موسسه راه روشن (همراه داشتن شناسنامه جهت اطمینان از تاهل شما الزامی است )+مبلغ ده هزار تومن شهریه
هوالرزاق***رایانه صهبا***خدمات رایانه ای درمحل شما،با پرسنل مجرب،کمترین هزینه،بهترین خدمات...http://rayaneh-sahba.persianblog.ir نگران فردایت نباش،چرا که خدای امروزودیروز خدای فردایت هم هست