2777
2789
چند مورد رو باید بدونی 1. اینکه تا تمکین نکنی نفقه بهت نمیرسه مگر در صورتیکه نامزد باشی و تا حالا ب ...

اره باکره م

آها آره بعد از نامه دادخواست و قبل از تشکیل دادگاه واریز کرده

وام داشتم نتونستم مسدود کنم بعدم حقوقم و کجا واریز کنن اگه مسدود کنم

خودت حقوق داری خیلی خوب. منم دارم جذانیشم ولی هیچ اقدامی نکردم جذاییم حتمیه ولی همسرم گف بیامحصری تمدم کن بره بدون ی قرون مهریه منم مخالفت کردم براهمین گف من نمیرم دادگاه هیجوقت بایدبیای محصرمنم ماه بعداگه خبری نسداقدام میکنم برای نهریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم 20 ام دادگاه نفقه دارم  و عقدم و باکره هم نیستم وکیلم گفت که تقریبا ماهی 400 الی 500 حساب میشه نفقه و اون مبلغی که ریخته هیچی در مقابلش تو میتونی بری دادگاه ادعا کنی 10 میلیون پول بهش قرض دادی و اون هنوز یه تومنشو واریز کرده 😉 خلاصه اینکه میتونی کاری کنی اتیش بگیره 

من 20 میلیون اون زمان طلا گرفتم ازش الان ادعا کردم هیچی ازش نگرفتم  و باید 20 تومن طلا هم بهم بده تا اون باشه و دست از خسیس برداره کثافط  یجوری بسوزونش که دردش تا اعماق استخونش بره  یه وکیل خوب پیدا کن  بترکونش

توروخدا؟؟؟؟؟ واااای مرسی مرسی مهربوووووون

تو که حقوق داری میتونی یه ماه برا خوونتون خدمتکار بگیری  بهش یه مقدار زیاد بدی بیاد دادگاه شهادت بده  چندین ساله اینجا کار میکنه براتون و شوهرت باید پول از زمان عقد تا الان هزینه خدمتکار هم بده بهت مردا که حیله گرن توام حیله بزن  اساسی تو گل گیر کنه  بایه وکیل خیلی خوب مشورت کن