2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 44 پست
ازدواج نکردن به نظر من بهتره ! این قدر آدم خوب و سالم ونرمال کمه همه مریضن ازدواج کنه یه مادرشوهر عق ...

چرا همش فکر میکنیم ماها سالمیم بقیه مریضن... 

هرکسی یه ایرادی داره ... من، شما همه و همه...

نه خیر مجرد ماندن زیادم خوب نیست ... تاکی تنهایی ، وقتی همه دوستاش متاهل شدن و خودش تنها موند اونوقت که دیگه خواه ناخواه از دوستاش کناره میگیره... و تنها تر میشه ...

خود خواستگاری مراحل شیرینی داره

عقد دیگه بهتر

شوق و ذوق انتخاب لباس عروس

عروسی

رقص دونفره

ماه عسل

بی بی چک مثبت

خرید سیسمونی 

زایمان

و خیلی چیزای دیگه ...

همه اینا میتونن خوشحالش کنن...

مجرد بمونه که چی ... اونم از تنهایی خسته میشه واسه فرار از تنهایی هاش میره باکسی دوست میشه که در شآن خودش نیست ... ترس ، دلهره، غم ، ناراحتی ، دیدن ، ندیدن ...

همه اینا رو به همراه داره ...

میشود از امشب قانون تازه ای در زندگی بنا بگذاریم همواره بکوشیم قدری بیشتر از نیازمهربان باشیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انتخاب درست خیلی سخته خدا کمک  کنه به همه .دعا کنید .شما بودی تحصیلات مهم بود برلتون؟

تحصیل نه زیاد...

فهم ، شعور، اخلاق، پسر چشم پاک کم گیر میاد ولی گیر میاد، اعتیاد و موردی نداشته باشه، اهل کار و زندگی باشه ...

من شوهرم پسرخالمه .... البته قبلش هیچ ندیده بودمش ... اون فوق دیپلم داره من لیسانس... اومد فقط چندمورد گفتم اینکه نمیخوام کسی تو زندگیمون دخالت کنه ...چه خونواده من چه خونواده شما ... و اینکه اهل کار باشی ... اینکه اگه کاری برات گیر اومد بری سرکار نه بیعار باشی ... 

چون وقتی اومد خواستگاری بیکار بود ... 

شکرخدا الان زندگیمون آروم، ساده و عادی میگذره ...

میشود از امشب قانون تازه ای در زندگی بنا بگذاریم همواره بکوشیم قدری بیشتر از نیازمهربان باشیم.
نه اصلا اهل دوست شدن نیستم.هنوزم از اعتقادات آقا خبری ندارم

منظورم فقط خاص شما نبود ...

کلی به اون خانم گفتم که میگه مجرد بمونیم ...

شاد باشین.

چرا همش فکر میکنیم ماها سالمیم بقیه مریضن...  هرکسی یه ایرادی داره ... من، شما همه و همه... ن ...

شما خیلی فیلم می بینی ؟ یا مجردی ؟ شما احتمالا زجر مادرشوهر نکشیدی که تو ماه عسل و انتخاب لباس عروسی ! من هیچ کدوم از این لذت ها رو نبردم نذاشتن که ببرم ! باشه ایراد از منه من مریضم امیدوارم شما که سالمی این قدر رو ابرا زندگی نکنی !

چرا همش فکر میکنیم ماها سالمیم بقیه مریضن...  هرکسی یه ایرادی داره ... من، شما همه و همه... ن ...

شما احتما شوهرت و خانواده شوهرت آدمهای خوبین زجر نکشیدی ! من زجرهایی کشیدم که بنویسم می شه یه کتاب باشه من مریضم شما سالم !

شما خیلی فیلم می بینی ؟ یا مجردی ؟ شما احتمالا زجر مادرشوهر نکشیدی که تو ماه عسل و انتخاب لباس عروسی ...

اوه اوه چه بی اعصاب...

من اگه نظرم رو گفتم دلیل نمیشه همه اونایی که ازدواج کنن خوشبخت میشن و اصلا تو زندگیشون اذیت نمیشن ...

نه خیر اینطوریا نیست ... من فقط منظورم اینه شما که به دلایلی زندگی راحتی ندارین کسی دیگه رو از ازدواج منع نکنین چون هیچ کس نمیدونه در آینده چه خواهد شد. 

زندگی هر کسی خوب یا بد داره... ۵۰_۵۰ ست ...و یا خوب و بد رو باهم داره

دخترا خیلی رویایی هستن امیدوارم رویای هیچ کس خراب نشه

عزیزم انشاءا... مشکل شما و همه حل بشه.حتی تو زندگی مجردی هم سختی هست.ولی آدم بخواد بهش فک کنه بدتر میشه به نظرم بهتره به خوبیای زندگی هم فک کنیم.منم تو مجردی سر مشکلاتی خیلی اشکم دراومده برا همینه اولویتم شده ایمان و  اخلاق و... 

نمیخوام ناشکری کنم خیلی وقتام زندگیم خوب لوده خداروشکر