احیاءقلبم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 4309 عنوان چرا آخه؟ چرااااا من؟؟؟ 184 بازدید | 21 پست بازم پریود شدم!!!!!مشکلی نداریم ولی نمیشهچیکار کنم سریع تر اتفاق بیافته بارداری هرچی بلدید بگید بهم !!؟؟؟ خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن! 1397/06/12 | 11:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
Samaneh8051 عضویت: 1394/05/26 تعداد پست: 1829 ایشالا بشی زودتر...بی خیال باش...زوم نکن روش شاید در جهانی دیگر….
مونا18 عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 7166 اگه دکتر رفتی و گفته همه چیز اوکی بسپار به خدافقط اون باید بخوادمن ۹۰ درصد راه ها رو رفتم ولی تا اون نخواد نمیشه دستمو ول نکن🤲🏻
احیاءقلبم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 4309 ایشالا بشی زودتر...بی خیال باش...زوم نکن روش آخه نمیشه لعنتیاول که باید اقدام کنی بعد هی مراقب باشی شاید بارداری ( شوهرم بخاطر سقطم حساسه ) در آخر هم منفی😠 خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
اآسنات عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 43823 اگه دکتر رفتی و گفته همه چیز اوکی بسپار به خدا فقط اون باید بخواد من ۹۰ درصد راه ها رو رفتم ولی تا ... لایک#
mahe_gharibestan عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 5990 رازیانه مصرف کنید در دوران پاکی. با همسرتون سیاهدانهو عسل رو ترکیب کنید بخورین ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد. میکل_آنژ
احیاءقلبم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 4309 اگه دکتر رفتی و گفته همه چیز اوکی بسپار به خدا فقط اون باید بخواد من ۹۰ درصد راه ها رو رفتم ولی تا ... چقدر دعا کردم تو شب قدر تو محرم تو حرم تو کربلا بعد هر نماز روز عید که با عافیت بده انگار صدامو نمیشنوه خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
Samaneh8051 عضویت: 1394/05/26 تعداد پست: 1829 آخه نمیشه لعنتی اول که باید اقدام کنی بعد هی مراقب باشی شاید بارداری ( شوهرم بخاطر سقطم حساس ... تقویت کنید خودتون رو خرما و عسل واینا بیشتر بخورید...تو روزای تخمک گذاریت مرتب اقدام کن...بقیه شم بسپار به خدا...مطمعن باش بلخره میشی شاید در جهانی دیگر….
احیاءقلبم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 4309 یک نفر تو نی نی سایت بمن گفت ب شوهر پیازتخم مرغ بده😐😐😐 این راهم رفتیم ی زمانی خوراک پیاز تخم مرغ بود نشد کههه خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
مونا18 عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 7166 چقدر دعا کردم تو شب قدر تو محرم تو حرم تو کربلا بعد هر نماز روز عید که با عافیت بده انگار صدامو نمیش ... حتما میشنوهمن همیشه به خودم میگم تو بهترین زمان بهترین بچه رو بهمون میدهتو هم به خودت همینو بگو انشالله به زودی خبر بارداریت بشنویم🙏🏻 دستمو ول نکن🤲🏻
احیاءقلبم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 4309 تقویت کنید خودتون رو خرما و عسل واینا بیشتر بخورید...تو روزای تخمک گذاریت مرتب اقدام کن...بقیه شم بس ... ممنون این کارم میکنم خیلی دعام کن خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
احیاءقلبم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 4309 حتما میشنوه من همیشه به خودم میگم تو بهترین زمان بهترین بچه رو بهمون میده تو هم به خودت همینو بگو& ... أن شاء الله همچنین شما منم بعضی وقتها همین رو میگم تو بهترین شرایط بهم میده بهترین شو خدا جونم خودت دادی بهم، خودت هم برام با عافیت نگهش دار! دیگه امتحانم نکن!
مونا18 عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 7166 أن شاء الله همچنین شما منم بعضی وقتها همین رو میگم تو بهترین شرایط بهم میده بهترین شو مرسی عزیزم🌹 دستمو ول نکن🤲🏻