2777
2789
عنوان

زردی نوزاد😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1907 بازدید | 51 پست
عزیزم دلم الکی چیه؟ دو روز تو دستگاه خوب میشه. رگ گوشش بزنی خوبه؟ عفونت کنه چی؟ 

اخه به هر کی میگم میگه نه اونجا ببری بچه اذیت میشه هر دفعه یه چیزی میگن،ازش الکی  خون میگیرن. واسه خاطر اینکه پول بیشتر بگیرن،الکی میگن باید شب بمونه.

از این جور چیزا.نمیدونم والا هرکی یه چیز میگه

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
حجامت پشت گوش هم خوبه در حد اینکه چند قطره خون بیاد

اره منم همینو شنیدم میگن خوبه،فوری زردی بچه میاد پایین دیگه نیاز به دارو و دوا نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه به هر کی میگم میگه نه اونجا ببری بچه اذیت میشه هر دفعه یه چیزی میگن،ازش الکی  خون میگیرن. و ...

دوست من  نبرد. روش های سنتی استفاده کرد. ۴۰ روز بچه زردی داشت. الان ۲ سالش کبدش داغون  و کلی هزینه میکنه. اگه تهرانی بگو شماره بدم دستگاه بیاره تو خونه برات. شبی ۵۰ تومن فک کنم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

وای منم خیلی نگران نینیمم که زردی نگیره دو ماهه هرروز یا حداقل یه روز در میون کاسنی خوردم، دو ، سه بارم در هفته ترنجبین خوردم یعنی اصلا تاثیر نداره ؟ کلی هم خنکی خوردم گرمی هم نخوردم 😣😣

نینیم پسره رادین ماما ولی نمیتونم اسم کاربریمو عوض کنم 😔 لطفا مسئولین رسیدگی کنن
یعنی این روش های سنتی..... من از الان اعلام کردم هیچی به بچم نمیدم. فقط دستگاه. وای دختر خالم بچه ۵ ...

همین پشت گوششو حجامت کرد؟ 

دوست من  نبرد. روش های سنتی استفاده کرد. ۴۰ روز بچه زردی داشت. الان ۲ سالش کبدش داغون  و ک ...

نه عزیز تهران نیستم

فکر کنم همین دستگاهو باید بیارم خونه بذارم زیرش

اخه بیمارستان ببری بستری میکنن الکی بچه رو  حالا امروز باید ببرمش ببینم زردیش چنده 😖

نبریش بستریش کنن

منم بچم داشت بخدا اگه چیزی بش دادم

فقط بدون لباس زیر نور مهتابی میذاشتم دکترم یدفه نبردمش

همه ی بچه ها االان زردی دارن وقتی ب دنیا میان

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
همین پشت گوششو حجامت کرد؟ 

نمیدونم کجاش حجامت کرد. اصن دل نداشتم برم ببینم ولی خیلی بلا سر بچه آورد آخر شد ۱۷ زردی بستریش کردن.

ولی حجامت کرد. گوش بچه ۵ روزه ام با سوزن سوراخ کرد😢😢😢

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
اره منم بهش میدم میخوابه.البته من اول بهش شیر میدم میخوابه بعد که پاشد ترنجبین میدم.

توروخدا به نوزاد از الآن اینجور چیزارو نده.مگه نمیگی اثر نداره پس چرا داری میدی؟اگه هم اثر داشته باشه خوب نیست واسش.

دور از جون بچه ی شما یه دکتر فوق تخصص بهم گفت دادن خوراکیهایی که مناسب سن نوزاد نباشه تو بچگی اثرش رو نشون نمیده بزرگ بشن عوارضش معلوم میشه.

آب انار و این چیزا رو نیاید تجویز نکنید اون بچه هرچی بدی بهش میخوره گناه داره عقلش که نمیرسه بچه بی زبون.

ببر دکتر.دکتر به بچه های من یه قطره داد سه روزه خوب شدن زردی از طریق مدفوعشون دفع شد.اسمش یادم نیست.دیگه زمان قدیم نیست که روش سنتی به کار ببری

عزیزم اولا خودت رو اینقدر ناراحت نکن.پسر من الان دوسالش هست .وقتی بدنیا اومد یک مقدار کمی زردی داشت که من خیلی متوجه نشدم و بعد رفت بالا .اینقدر گریه می کردم که نگو سه بار دستگاه اوردم تو خونه تا بالاخره با یک قرص اومد پایین.بهت توصیه می کنم اولاً اصلا ناراحت نباش یک مساله بسیار کوچک هست البته با اهمیت که باید بهش توجه کنی اما خیلی خودت رو ناراحت و مستاصل نشون نده( کاری که من می کردم) دوما ترنجبین و شیرخشت بده هرچی ادرار بکنه بهتر میشه و سوم اینکه الان اصلا خون نمی گیرن ببری درمانگاه اطفال یا بیمارستان به وسیله یک وسیله که شبیه تب سنج دیجیتال هست درجه دقیق رو بهتون می گن .و باز در اخر خیلی نگران نباش من اگر دوباره باردار بشم و بچم زردی بگیره اول از طریق سنتی میرم جلو و خودم رو خیلی نگران نمی کنم که از خواب و خوراک بیافتم.البته مال بچه من خیلی شدید بود یادم نیست اما تا 18 پیش رفت.

حضرت علی (ع): گمان را ملاک عدالت و قضاوت قرار ندهید.

آب کدو و انار و اینا رو خودت بخور تا از شیرت بهش برسه.اینجا یه کوچولو آب عناب به بچه میدن چون خنکه.پسر من هم داشت ما مهتابی آوردیم تو خونه و با همون خوب شد

دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من
نبریش بستریش کنن منم بچم داشت بخدا اگه چیزی بش دادم فقط بدون لباس زیر نور مهتابی میذاشتم دکترم یدف ...

اره خودم با بیمارستان کلا مخالفم 

میزارمش زیر نور مهتابی ببینم چی میشه

حالا یک چیز دیگه ام هست خونمون سرده میترسم لباساشو در بیارم بچه سرما بخوره،چون درو پنجره زیاد داره،هواهم داره رو به سردی میره

اره خودم با بیمارستان کلا مخالفم  میزارمش زیر نور مهتابی ببینم چی میشه حالا یک چیز دیگه ام هس ...

من مهتابی رو ب بالای گهواره وصل کردم وقتی میخوابید میداشتم تو گهواره یه ملافه ام رو کل گهواره میکشیدم و یه تیکشو میدادم بالا ک هوا بره و بیاد

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد.