2777
2789
عنوان

بنظرتون بااین اوضاع باردارشدن کاردرستیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 165 پست
فرض بگیریم پوشک و شیر خشک رو از فردا رایگان اعلام کنن شما بچه میاری؟آخه شمایی که نگران پوشک هستی نگر ...

عزیزم کسیکه دغدغه اش یه چیز کوچیک مثل پوشکه به چیزای بزرگترشم صدبرابر داره فکرمیکنن.من دارم میگم حتی حداقل نیازیه بچه هم دیگه نیس

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
امشب عمم زنگ زده بود دوستش لوازم ارایشی بهداشتی  ارن میگفت یه کارتن نوار بهداشتی واسه من جور کن ...

اخ جووون پس من خیلی خوشبختم اخه شوهر دوستم امروز سوپرشو جمع کرده و همسرجان 22 بسته نوار از سه مارک مختلف با قیمت دو تومن واسم اورده 😂😂😂😂امیدوارم اقایون این پست رو نخونن😞

💜هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 💜 بزرگ ترین آرزوم انسان بودنه 🦋

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پوشک بخشی ازشه،اون بچه آینده میخواد باید پدرمادرمسوولیت پذیرباشن یانه،من دارم ازبیست سال دیگه اون بچ ...

تا زمانی ک ب این باور نرسیدیم ک آینده و شرایط زندگی هر شخصی بسته ب تلاش و پشتکارش هست 

نه خودمون و نه جامعه ما رشدی نمیکنه

چرا عادت کردیم ب اسایش و راحتی و مادیات درین حد فکر کنیم و همش دنبال اونا باشیم؟!

دقیقا منم همین فکرارومیکنم بعضیا فک میکنن دغدغه من الان فقط پوشکه 

اونا رو كه هزار تا راه حل هست ،اما تو اين ايران به در و پيكر كه نمي دوني فردا قراره چه اتفاقي براي بچت بيوفته چرا ادم يكي ديگه رو بدبخت كنه؟؟؟من الان اين ساعت چرا بيدارم؟به خدا همش ترس و فكر،كاش فقط خودمون تنها بوديم ،الان مسوليت به بچه با ما هست،ما تصميم گرقتيم به اين دنيا بياد

اتفاقا امشب رفتیم خرید بود خیلی هم بود

خوش بحالتون برای ما که نبود نه شامپو هست ن ....

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂
اخ جووون پس من خیلی خوشبختم اخه شوهر دوستم امروز سوپرشو جمع کرده و همسرجان 22 بسته نوار از سه مارک م ...

تو یکی از لاکچری ترین اعضای نی نی سایت به حساب میاب 

لاکچری#  

ورژن جديد.......عروس خانوم وکیلم؟!؟عروس رفته با دوس پسراش بهم بزنه !!! میاد الان !😐😂😂😂😂😂
عزیزم کسیکه دغدغه اش یه چیز کوچیک مثل پوشکه به چیزای بزرگترشم صدبرابر داره فکرمیکنن.من دارم میگم حتی ...

بهتر نیست که از همین اول خیلیا بیخیال بچه دار شدن بشن نه که بیارن و چندسال دیگه پشیمون بشن.

بهتر نیست که از همین اول خیلیا بیخیال بچه دار شدن بشن نه که بیارن و چندسال دیگه پشیمون بشن.

چقد گناه داریم خدایا

به جایی رسیدیم ک حق داشتن فرزندهم نداریم

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز