دلم ميخادان شاءالله پسرم هم خوش قدم باشه هم خوش روزي هم خيلي خوشكلوشيرين هم بي دردسروصحيح وسالم وصالح باشه واينقدرخوش قدم باشه كه به تمام آرزوهام كه اين مدت بافكرشون اذيت شدم به خوبيوخوشي برسم،،دلم ميخاداول ازهمه پاقدمه بچم خوب باشه بي دردسروراحت وباخوبيوخوشي جاي خونم وعوض كنم وبرم يه جاي عالي تركه انرژي مثبتش اينقدرواسم زيادباشه كه نخام زيادازخونه بيرون برم ☺️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
احساستونو میفهمم که دوست دارید زندگی بهتری داشته باشید اما این به بچه طفل معصوم چه ربطی داره با تلاش باید هرچی میخواید به دست بیارید همه بچه ها عین فرشته ها هستن ..خوش قدم بد قدم ندارن..ترو خدا این چیزا رو به بچه ها ربط ندید ..دلم سوخت خدایی
انشاالله که به خواسته ات میرسی.درجواب پست بالا که (همینکه پسره یعنی خوش قدمه)من یه دختر دارم که تمام خیروبرکت خدا باهاش هنگام تولدش اومد توخونم هرچی که دلم خواستو بهش رسیدم شکرخدا.حرفتون بسیار بد بود.بچه بدقدم نداریم.یکم درمورد حرفت فکرکن.