2777
2789
عنوان

ميشه دعاكنيدپسرم خوش قدم باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 44 پست
😂😂😂😂😂😂 خوشگل هم باشه خودش هم بره دسشویی شیرم نخواد زیاد گریه هم نکنه

وووووووووی 

چقدر مادر کم توقعی دمت گرم😂😂😂

خدا جون میدونم مراقب همه نی نی ها و بنده هات هستی ممنون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساستونو میفهمم که دوست دارید زندگی بهتری داشته باشید اما این به بچه طفل معصوم چه ربطی داره با تلاش باید هرچی میخواید به دست بیارید همه بچه ها عین فرشته ها هستن ..خوش قدم بد قدم ندارن..ترو خدا این چیزا رو به بچه ها ربط ندید ..دلم سوخت خدایی

دوستان به طور علمی ثابت کردن جنسیت نر به علت آپشن اضافه قدم بهتری داره. 😂

وااوو مرزهای علمی جابجا شد در این لحظه 

حضرت علی ع می فرمایند: وقتی که همه ازتون راضی باشن، بدونید که شما منافقید 🍃
خونم بالاسرخونه مادرشوهرمه يعني آرزوشده كه ازاينجاهرچه زودتربلندبشم وبرم جايي بااون شرايطه ايده آلي ...

انشاالله،من خونم بالای بردار شوهرمه آرزوم شده از اینجا رفتن😑

خدایا بابت همچی شکرت

هه اون دوستمون میگن همین ک پسره خوش قدمه 😧😧😧 جای تاسفه .....رسول خدا (ص) فرمودند ک از نشانه های خوش قدمیه یک زن اینه که فرزند اولش دختر باشه .... 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
ما ک دختر داریم بد قدم بوده میفرمایید.واقعا این چه تفکراتیه دارید.

عزیزمـمن به دوست دیگمونم گفتم

اگه ایشون میگفت دعا کنید دخترم خوش قدم باشه بازم همین حرف رو میزدم

خودمم دخترم هیچ وقت به همجنس هام توهین نمیکنم

زود_قضاوت_نکنیم#  

انشاالله که به خواسته ات میرسی.درجواب پست بالا که (همینکه پسره یعنی خوش قدمه)من یه دختر دارم که تمام خیروبرکت خدا باهاش هنگام تولدش اومد توخونم هرچی که دلم خواستو بهش رسیدم شکرخدا.حرفتون بسیار بد بود.بچه بدقدم نداریم.یکم درمورد حرفت فکرکن.

❤ 
یعنی دختر بدقدمه؟؟😐

عزیزمـاین سومین پاسخه

اگه ایشون میگفت دعا کنید دخترم خوش قدم باسه بازم همین حرفو میزدم

اینو همه میدونن که بچه خوش قدمه چه دختر چه پسر 

و واقعا هم فرقی نداره

زود_قضاوت_نکنیم#  

عزیزمـمن به دوست دیگمونم گفتم اگه ایشون میگفت دعا کنید دخترم خوش قدم باشه بازم همین حرف رو میزدم خ ...

باید میگفتی فارغ از جنسیت، هر بچه ای خوش قدمه

توجیه_نکنیم#  

حضرت علی ع می فرمایند: وقتی که همه ازتون راضی باشن، بدونید که شما منافقید 🍃

وای انقدر نگو خوش قدم باشه. پاقدم داشته باشه

مگه بچه بد قدمم میشه؟

عزیزم بچه به اون معصومی وپاکی خدا میخواد بهت بده ترخدا بدبختیها و بی پولیها و نرسیدن به آرزوهاتونو دیگه نندازین گردن طفل معصوم خدا قهرش میاد