2777
2789
عنوان

چرا آه مظلوم نمیگیره پس😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر خوب حرف حق نزن تو اين سايت قطعت مي كنن كاري كه با من كردن

باش آبجی جونم دوست دارم خداومشکل مونو حل کنه

تمام هستی ام فرزندم امیر  الهی فداش بشم ‌.....‌             مادرم دیگر  ......
حال و روز همه همین طوره !  اینم سوال منم هست که چطور آه ۸۰ میلیون آدم به این دزد و چپاول گرها ...

دقیقا...خدا هم زورش به ما میرسه

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم

آه مظلوم؟!؟!نمیدونم شاید همش قصه بوده این چیزایی که بهمون میگفتن و سالهاست تو سرمون خوندن

با همین تو گوش مردم خوندناس که سالهاست دارن یه عده پول روی پول میذارن و به ریش مردم ساده میخندن

یه روز خوب واسمون میاد ولی اونروز دیگه جوون نیستیم دلمونم مرده....

این# روزا که بهش میگن جوونی حقمون نیست.......

ننه از گیس سفیدم خجالت نکشیدین؟!  جدا خودداری میکنم چشم  
آه مظلوم؟!؟!نمیدونم شاید همش قصه بوده این چیزایی که بهمون میگفتن و سالهاست تو سرمون خوندن با همین ت ...

دقیقا...مثله همون موقع که میگفتن بچه برکت میاره 😑....جوونی نکردیم اصلااااا

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم
 یکساله درگیر دندونم...خیلی خرجش بالاست

دندونهای من هم همینطوره 

فعلا که دندونهای پسر و دخترم در اولویت هستند 

خودم دندون ندارم غذا بخورم 

خدا عذابشون رو زیاد کنه 

خدا به سر اولادشون بیاره 

خدا همین دنیا انتقام ما رو بگیره ازشون

دندونهای من هم همینطوره  فعلا که دندونهای پسر و دخترم در اولویت هستند  خودم دندون ندارم ...