2777
2789

قراره یمدت بریم نوشهر اونجا خوته داریم یه سالی نیستیم بد بابام میگه خونه رو اجاره بدیم سپردیم بنگاه الان مستاجر افغانی اومده میگه خونه رک به من اجاره بدین  نظر شما جیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه ماها چمونه؟😕

افغانی هستی عزیزم؟!!!

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤

ترامپ نشید لطفا همه آدمیم 

حالا یکی افغانی یکی ایرانی یکی عرب

دست خودمونم نبوده

افغانستانم جز ایران بوده دیگه

هیچ مشکلی نداره اونام آدمن دیگه😕

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!

عزیزم الان همه میان میگن چرا نژاد مرستی میکنی و ...

باید ببینی اونا خودشون تو موقعیت تو چجور رفتار میکنن حاضن خونسون رو بدن افغانی یا نه!

من خودم شخصا اصلا  نژاد پرست نیستم، اما نمیدم مگه این که خلافش بهم ثابت شه،

اول که میدونم همسایه هام گیر میدن،

دوم اینکه سه تا افغانستانی میسناختم هر شه تاشون خیلی خونوادشون شلوغ بود، 

خیلی بچه داشتن و رفت و امد و نهمونم زباد داشتن،.

ایرانی هم شرایطش این باسه نمیدم

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
من توهینی نکردم اخه توی اپارتمانی که ما هستیم همه تاکید کردن که به ادم درستی بدین و سر صدا نداشته با ...

من خواهرشوهرم خونه شومستاجرداده بودافغان بودن

اصلاسروصدانداشتن

خیلی آدمای خوبی بودن وواقعاخوش حساب

حواهرشوهرم انقدرراضی بودازشون

توآپارتمانشونم همه راضی بودن

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

یه لحظه یاد این افتادم برم امریکا یه امریکایی تاپیک بزنه مستاجر ایرانی برام اومده بهشون خونه اجاره بدم 

خیلی ناراحت میشدم 

ولی در کل افغان ها هم مثل سایر ملیت ها ادم خوب و بد دارن 

من یه افغان میشناسم خیلی ادم متشخصیه و خونشم عین دسته گل میمونه 

و افغان میشناسم ک خیلی کثیفن 

پس صرفا ملیت طرف ملاک نیس

ازشون بپرسید چقد مهمون دارن جمعیتشون چقده تابعیت دارن یا نه 

اگه جمعیتشون کم بود و تابعیت داشتن چرا ک نه

😘واسم صلوات بفرستید😘