2777
2789
عنوان

تجربه زندگی اسفندماهی با تیرماهی

| مشاهده متن کامل بحث + 2102 بازدید | 65 پست
من اسفندی ام شوهرمم تیر . عالیهههههههه همه چی خداروشکر الان 7 ساله ازدواج کردیم . فقط برا زندگی باید ...

واقعا. من نمیتونم زیاد چشم بگم به شوهری. میشه یکم بیشتر از تجربیاتت بهم بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اسفندی ام شوهرمم تیر . عالیهههههههه همه چی خداروشکر الان 7 ساله ازدواج کردیم . فقط برا زندگی باید ...

غرور خودت رو له کنی یعنی؟

متوجه نشدم میشه یذره باز کنی لطفا با ذکر مثال ممنون

واقعا. من نمیتونم زیاد چشم بگم به شوهری. میشه یکم بیشتر از تجربیاتت بهم بگین

من همسرم رو لباس پوشیدنم و روی بیرون رفتنم خیلی حساسه تو این 7 سال یه لنگه جوراب بدون اجازش نخریدم خیلی دوست داره نظرشو بپرسم و اینکه تنها جایی نرم مگر موقع ضروری یا با مامانم و خواهراش

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
غرور خودت رو له کنی یعنی؟ متوجه نشدم میشه یذره باز کنی لطفا با ذکر مثال ممنون

اره از خودم بعضی جاها میگذرم از چیزایی که دوست دارم در عوضش چیزای بیشتری گیرم میاد

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 

شوهر منم دوس داره هرجا میخوام برم بهش خبر بدم کی میرم کی میام همه رو بهش خبر میدم اما زیاد گیر نمیده نرو نپوش. زیاد حساس نیس فقط میگه اطلاع بده. 

من آخراسفندم وشوهرم آخر تیر.باهم زندگیه نسبتا خوبی داریم.ربطی به روز وماه وسالم نداره.

هروقت آدما خودخواه بشن ومغرور زندگی میشه میدون جنگ.هرکس تلاش میکنه خودش پیروز بشه

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
اره از خودم بعضی جاها میگذرم از چیزایی که دوست دارم در عوضش چیزای بیشتری گیرم میاد

منم دقت کردم هروقت به میل شوهرم کاری میکنم اون بیشتر بهم توجه میکنه حتی شده جاییکه اختلاف نظر داشتیم با نظر من پیش رفته. 

من آخراسفندم وشوهرم آخر تیر.باهم زندگیه نسبتا خوبی داریم.ربطی به روز وماه وسالم نداره. هروقت آدما خ ...

درسته عزیزم. اما من یکم اعتقاد دارم به این چیزا. همه ماه های تولد خصویات مشترکی دارن که نقاط قوت و ضعفشونم مشترکه. 

من آخراسفندم وشوهرم آخر تیر.باهم زندگیه نسبتا خوبی داریم.ربطی به روز وماه وسالم نداره. هروقت آدما خ ...

میشه بفرمایید همسرتون از نظر پس انداز پولی چطورن. ایا راضی هستین. 

منم دقت کردم هروقت به میل شوهرم کاری میکنم اون بیشتر بهم توجه میکنه حتی شده جاییکه اختلاف نظر داشتیم ...

دقیقا همینطوره وقتی به میلش عمل میکنم دوبرابر چیزی که خودم میخوام گیرم میاد کلا مردای تیری خیلی مهربونن و تابع احساس وفوق العاده بچه دوست. عاشق پسرمه حیف که دیگه خدا بهمون بچه نمیده خیلی بچه دوس داره

میشه بفرمایید همسرتون از نظر پس انداز پولی چطورن. ایا راضی هستین. 

دست ودل باز بود زیادی.اما کم کم درست شد.کلا از من لارج تره.من خیلی دو دوتا چارتا میکنم.تا پساندازکنیم.زیادبرا شکم وماشینش ارزش قایل

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم