2777
2789
عنوان

پوشک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مای بی بی میگرفتم، واقعا عالی بود مارکش، 

تقریباً یک ماه پیش که گرفتم سایز 4،

34 عددی، بسته‌ای 25 هزار بود، شاید الان سی تومن باشه 

(یک ماهه که دخترمو از پوشک گرفتم) 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

عزیزم مولفیکس خیلی گرون و کمیاب شده بسته ای ۹۰ سایز ۶ ۲۸ تاییش

چه گرون شده ... من دیروز پریما ترک بسته ۷۰ تایی سایز ۲ خریدم ۹۰ تومن قبلا ۷۰ تومن بود.. پریما خیلی خوبه

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊
قبلاً حدودی چقد هزینه میکردین،الان چقد،،،،ماهانه

نمیدونم واقعا چون همسرم میخره؛چون مولفیکس از ۲۷ تومن خریدیم ک رسیدیم به ۵۰ دیدیم نمیصرفه عوض کردیم؛مای بیبی هم الان اولین بستشه ک دارم استفاده میکنم فعلا

اخه من دو هفته پیش خریدم حتما باز رفته بالا 😐😐ای خدااااااااا

اخه دو هفته پیشم من میخریدم 50 تومن 😁

دیروز شوهرم رفت دوباره بخره هیچجا گیرش نیومد مولفیکس 

خدا لعنتشون کنه 

خدا اتیششون بزنه

اخه دو هفته پیشم من میخریدم 50 تومن 😁 دیروز شوهرم رفت دوباره بخره هیچجا گیرش نیومد مولفیکس  ...

واقعا الهی اتیش بگیره باعث و بانی گرونی حتما شهر ما ارزونتره !!!

همینو ما میگرفتیم 28 

گناه ما چیه بدترین قسمت تاریخ و به خودمون اختصاص دادیم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

دقیقا همین کارهای امثال شما باعث کمبود و گرانی پوشک شده

لعنت به هر کی که باعث و بانی این اوضاعِ

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من ببم میخرم سایز چهار 34 تا توشه. 19 تومن. خیلی نرم و نازک و خوبه. فقط زیاد بمونه آویزون میشه من روزی 3تا پوشک براش استفاده میکنم میشه کلا ماهی 3 بسته. 60 هزارتومن. نوزاد که بود روزی 4-5 بار عوضش میکردم الان 2سالشه روزی 3بار

منم مولفیکس میبندم خوبه ولی گرونه دیگه.😠

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

دقیقا همین کارهای امثال شما باعث کمبود و گرانی پوشک شده لعنت به هر کی که باعث و بانی این اوضاعِ

سوتفاهم نشه لعنت اخر به عوضیایی بود اون بالا نشستن شکم فربه میکنن و ککشون نمیگزه ما واسه پوشک باید التماس فروشنده بکنیم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀