2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اهان چقد خوب

اينكه ي اقا ميگه هيچوقت همچين كاري و نكرده دليل براين نيست كه حتما انجام نداده باشه فقط دراين لحظه دلش خواسته ك اينطوري جواب بده درسسس اول😅😅

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
همیشه اونی بودم که هستم از دروغ گفتن متنفرم 

استارتر اين درس دوم اين حرررف بين همه اقايون رواج داره و هيييچ اعتباري نداره 😊

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
😳😳😳😳😳😳😳

استارتر درس سوم اقايون همشون چشمهاشون وقتي ي خانوم ميبينن اين شكلي ميشه مگه اينكه كسي كنارشون باشه و بخوان خودشون رو موجه نشون بدن😊

استارتر اين درس دوم اين حرررف بين همه اقايون رواج داره و هيييچ اعتباري نداره 😊

ممکنه بعصیام راست بگن 

حلا من از صحت حرفشون مطمعن نیستم ولی اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه ولی خب من که قرار نیست عاشقش بشم که گولشو بخورم خوو البته ببخشیدا رک گفتم

ممکنه بعصیام راست بگن  حلا من از صحت حرفشون مطمعن نیستم ولی اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه ولی ...

😊بنده كلي عرض كردم جاااانم😊