2777
2789
عنوان

با مامانم یه دنیا حرف دارم ولی مامانم فوت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان بازهم یه چیزی خیلی ناراحتم کرده دوست دارم ازش بپرسم خیلی مهمه ک باهاش حرف بزنم شایدهم من دیونه ...

الههههييي خدا ب دلت ارامش بده خواهر عزيزممم🙏🙏دلم آتيش گرفت با خوندن پستتون 😔 عشقم باور كن مادر عزيزت الان بهتررر از هر وقتي صدات رو ميشنوه و ميتوني با فرستادن نشونه ها راهنماييت كنه الان ايشون از همههه چيز باخبرن باور كنين ي روزي متوجه ميشيم ك ما مرديم و اونا زنده ان الهييي ك روحشون شاد باشه و دل شما هم اروم بشه دلم ميخواست بغلتون كنم و ببوسمتون وقتي پستتون رو خوندم الهي فداي دلتون بشم😔😔😔😘😘😘😘😘

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
غصه نخور،مادر من زنده است اما پیر ومریضه منم خیلی حرفا دارم که بهش بزنم اما باید مراعات کنم کنارش غم ...

مامانم یه شهر دیگه خاک کردن منم خیلی سختمه هروقت بخوام برم اینم بیشتر آزارم میده

الههههييي خدا ب دلت ارامش بده خواهر عزيزممم🙏🙏دلم آتيش گرفت با خوندن پستتون 😔 عشقم باور كن مادر عز ...

ممنون عزیزم قصدم ناراحت کردن کسی نبود بیخش خواهر فقط دوست دارم سبک بشم

غصه نخور،مادر من زنده است اما پیر ومریضه منم خیلی حرفا دارم که بهش بزنم اما باید مراعات کنم کنارش غم ...

😔😘😘😘😘😘الهي خدا دل شمارو هم اروم كنه دوست خوبم🙏

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
ممنون عزیزم قصدم ناراحت کردن کسی نبود بیخش خواهر فقط دوست دارم سبک بشم

قربونت برم هممون انقدررر غم و غصه داريم ك دل شاد پيدا

نميشه اما من دور از حالا وقتي مادرم توي اوج خنده و شادي افتاد و كف كردو رفت تو كما فهميدم غم كسايي ك اين نعمت رو ندارن حداقل براي چندروز😔 الان كه گفتي ي لحظه دلم گرفت.. وااااي خيييلي غمگين شد 😍😍 عززززيزززم غمگين باشي مامانتم نمياد تو خوابتا😍 اينكه بهتر از زنده ها راهنمايي و كمك ميكنن كاااملاا واقعيه و قبولش دارم  الان ي لبخند بزن مامان مهربونت ببينه و خوشحال شه😍😍

راسسسستييي اجي درد دلت چي بود ؟؟🤓🤓 متخصصين. ني ني سايت شبانه روز در خدمتگزاري حاضرند🤓🤓🤓