2777
2789
وقتی با مامور دعواشون شدخانوادش دیگه توچطوری زنده موندی داری پست میزاری؟    

برادراش همه قاچاقچی هستن وقتی مامورا بیشتر شدن متواری شدن همشون رفتن بعدشم منم درخونمو قفل زدم رفتم کلانتری 

خوب گوش کن خواهری ببین چی میگم . اول اینکه اینجا دنبال دلداری نباش چون یه سری بخاطر اینکه توان درک ش ...

خاهرمن.شما همین الان زنگ بزن صدوده درباره جرم وحکم مشروب بپرس.بعدش ایشون داره میگه برادراش باپلیس درافتادن یک درصدفکرکن باخودش که خبر داده چکارمیکنند.شمابودی راحت نشسته بودی پست میزاشتی.توروخداساده نباش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تيراندازي؟😂😂😂😂😂

رضايت بدي ؟مگه شاكي هستي؟

برو عامو خودتو فيلم كن

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
خدا شاهده ب کدوم مقدسات قسم ب۷ورم ک دروغ نمیگم دست لای قران بزارم عکس بگیرم براتون بفرستم ک بفهمین د ...

حرص نخور قسمم نخور اگر راسته که فرار کن اگر دروغه که شروع کن به نوشتن حتما چیزی میشی 

برام دعا کنین فردا میرم دادگاه همه چیز ب نفع من تموم بشه اخه من برگه جداگانه براش پر کردم بعدشم خودش لباس مامور رو از پشت پاره کرده بود و فحش داده بودن که ماموره میگفت خودمم شاکیش هستم

دفعه اولش نیست اخه خداشاهده ۴ ساله که کارش همینه ن میره سرکار ن چیزی حرفم گوش نمیده

خودتوسرکار بزار.مگه برا این چیزا تیراندازی میکنن.

مدیونید فکر کنیدجانی دپنیستم  
خاهرمن.شما همین الان زنگ بزن صدوده درباره جرم وحکم مشروب بپرس.بعدش ایشون داره میگه برادراش باپلیس در ...

جنبه عمومی جرم که کاملا درسته ولی میتونه اصلا کاری به شکایت مشروب خوری نداشته باشه برای ضرب و شتم باشه 

دوستان 

چرا انقدر بدبيني؟! 

عزيزم اصلا استرس نداشته باش 

پاشو برو خونه دوستي آشنايي 

من پدر تو نيرو انتظاميه، انقدر از اين اتفاقا ميفته و برامون تعريف ميكنه كه حد نداره هم بايد شلاق بخوره و جريمه نقدي بده 

بهترين كارو كردي ، به نظرم تو يه زن قوي هستي و ميتوني به تنهايي زندگي كني و زندگيتو اداره كني