2777
2789
عنوان

تو رو خدا ی لحظه ی سوالی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 22 پست
خب اگر پریودات بین ۲۸ تا ۳۵ روز باشه طبیعیه نگران نباش. در ضمن وقتی اقدام به بارداری میکنی کلا یسری ...

میدونی سیکلم تقریباً ۳۲ ۳۳ روزه بود ییهو ۲۸ روزه شد یعنی من که فکر میکردم پریود نمیشم حامله‌ام یا تو اون روز باید برم دنبال بی‌بی چک و اینا پیش از موعود پریود شدم

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من که اولین اقدام عقب انداختم شما ولی زودتد شدی این تغییرات به خاطر آماده شدن رحمه احتمالا نگران ...

آره این ماه پریودم تموم شه میخوام خودمو سرگرم کاری کنم شد شد نشدم بهش فکر نکنم

انشاالله  کیت تخمگذاری بخر سر موعد تخمگذاریت هم اقدام کنی احتمالش بیشتره

این ماهم مثلاً با کیت جلو رفتم بخاطر همین چیزا یکم خورد تو ذوقم گفتم ولش کن میسپرم بخدا خودش بهترین صلاح میدونه از رحمت خودش میخوام 

برا من که اولین اقدام عقب انداختم شما ولی زودتد شدی این تغییرات به خاطر آماده شدن رحمه احتمالا نگران ...

شما تو دومین اقدام باردار شدی عزیزم؟

میگن تو سه ماه اول امکانش زیاد هستش

میدونی سیکلم تقریباً ۳۲ ۳۳ روزه بود ییهو ۲۸ روزه شد یعنی من که فکر میکردم پریود نمیشم حامله‌ام یا تو ...

برا من به ۲۱ روزه هم رسید 😄 عفونت هم داشتم قوز بالا قوز .ولی بعد چهار ماه لطف خدا شاملم شد خداروشکر

خدایا شکرت  
برا من به ۲۱ روزه هم رسید 😄 عفونت هم داشتم قوز بالا قوز .ولی بعد چهار ماه لطف خدا شاملم شد خداروشکر

خدا رو شکر میگن اکثر زوج‌ها تو سه ماه و شش ماه اول اقدام باردار میشن شما جز سه ماه اول بودی خدا ررو شکر 

شما تو دومین اقدام باردار شدی عزیزم؟ میگن تو سه ماه اول امکانش زیاد هستش

اره من دوبار باردار شدم هر دوبار تو دومین اقدام ولی برای من بارداری هام موفق نبود انشاالله که شما زودبارداری بشی و بدون هیچ مشکلی زایمان کنی