2777
2789

برادر من حدودای اردیبهشت گف ی دختره رو تو ی گروه تلگرامی باهاش آشنا شدم و کارمنده وقرار گذاشتم دیدمش و... هستین تابقیشم بگم؟

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد گف تصمیمم ازدواجه اونم اوکیه(در کل برادرم شرایطش بد نیس تازه ی جا استخدام شده زمین و ماششین و و..داره ولی معیارش زیبایی و نجابت و..بود ولی هرجا میرفتیم نه میشنیدیم واسه همین گف این دختره رو دیدم ظاهرش بدک نبود و اونم قصدش ازدواجه و خوبیش اینه اونم کار رسمی داره )

خلاصه باهم چت میکردن اما شماره هم رو نداشتن تا اینکه تیرماه مابصورت اتفاقی با عروسمون رفتیم دیدن دختره محل کارش و به بهانه کار نه اینکه خودمونو معرفی کنیم در ضمن بگم دختره رو قبلا من عکسشو تو گوشی داداشم دیده بودم

دختره تو عکسش کلی آرایش داشت اما در واقع متوسط بود برا همین به داداشم گفتم متوسطه ولی هیچ بدی ازش نگفتم و گفتم که خودت تصمیمت رو بگیر داداشم گف نه میخواستم زیباتر از این باشه اگه نه ممکنه انگیزه نداشته باشم و خدایی نکرده خیانت کنم و.. من و عروسمون گفتیم ما معایب و محسناتشو گفتیم دیگه تصمیم با خودته ولی داداشم منصرف شد ...

تا اینکه یکماه بعد داداشم گف من تو ت ل  با ی دختره دیگه آشناشدم ولی از قضا آشنای اون دخترقبلیه از کار دراومده حالا جریان از این قرار که دختره قبلیه نامزدکرده و ی مهندس ثروتمند که همه چیش اوکی هس اومده و نامزد کردن و دختره خیلی واسش کلاس میذاره و محل نمیده و پسره همش منت میذاره و خلاصه این دختر جدیده که گفتم داداشم تازه باهاش آشنا شده خواهرنامزد دخترقبلیه ازکار دراومده و داداشمم اصلا رونکرده که قبلا اون دختره رومیشناخته

خلاصه این دختره همش از نامزد داداشش میگفته که آره نامزد داداشم مث اینکه قبلا یکی رو دوس داشته اون پسره ولش کرده حالا اونم به هیچ مردی اعتماد نداره و داغونه واسه همین به داداش من محل نمیده و..