2789
عنوان

يعني ازتون متنفرماااا

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

معمولا درهمان روز خونریزی از لبه های بریده شده ختنه گاه متوقف می شود بعد از ختنه خونی شدن پوشک شایع است . در طول 24 ساعت اول با هر بار تعویض پوشک ، آن را از نظر خونریزی فعال کنترل کنید نقطه های خونی طبیعی هستند - نه لکه های بزرگتر از 2 تا 3  سانتی متر  بنابراین اگر خون بیشتری دیدید به پزشک مراجعه کنید👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗

والا مدرک دو دول بریدگیمونو هنوز نگرفتیم 😁ک نظر بدیم...خوبه الکی بگیم چیزیش نیست بعد خدایی نکرده خطرناک باشه ...یا الکی بگیم خطرناکه تو دلت خالی شه...خب بدودیم جواب میدیم

من پسرم و با لیزر ختنه کردم اصلا خونریزی نداشت،فک کنم غیرطبیعی باشه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

توی نت نوشته احتمال خونریزی کمه و اگرم باشه مقدار خونریزی خیلی کمه .  نمیدونم برای بچه شما چه اندازه بود ولی اگه زیاده ببر نشون بده ، دکترش نیست ولی بالاخره یه مرکز درمانگاهی مناسب باز هست . از نرفتن بهتره 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

تو عقل نداری به بقیه چرا برو بیراه میگی تو تاپیکهات همه نوشتن که ببر دکتر دیگه منتظر چی هستی؟ خود تم برو سلامت عقلت رو کنترل کن هر بی عقلی هم باید دونسته باشه پوشک پر خون میبرن بیمارستان نکه بشینن تند تند تا پیک بزنن تاسف

نخ دادن همیشه هم بدنیست به بعضی‌ها باید نخ داد تا دهنشون رو بدوزن😎

لعنتی من پسر ندارم  

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔