2777
2789
عنوان

ب فکرم زده بود شب بریم بیرون

366 بازدید | 33 پست

هیچی دیگه....مث این مامانایی ک میگن رفتیم بیرون کلی ورجه وورجه کردیم دردمون گرفت😅😅منم گفتم بریم پارک ک شاااااااید دردم بگیره....بعد گفتم اینا مال فیلماس😭😭😭من ازین شانسا ندارم ک تو 38 زایمان کنم

جیگر من 28 شهریور دنیا اومد،فداش بشم❤😇

خب؟؟؟؟

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین

بپر بالا پایین طناب برو خودتو از سقف اویزون کن😂😂😂😂

شوخی کردما

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
چرا میخوای زود زایمان کنی؟ 

زود نیست ک

38 هفته خوبه تقریبا

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین

الان زوده هنوز.هرچی دیرتر بهتر

من از ی هفته قبل زایمانم هرشب میگفتن امشب دردم میگیره می ریم بیمارستان مامانم و همسرم میخندیدن

شب آخر ک شناسنامه و مدارک رو گذاشتم گفتم امشب دیگه من دردم شروع میشه.

همون شبش از یک شب دردام کم کم شروع شد.خیلی جالب بود واسم

40هفته و 5روز دنیا اومد

سنجاق قفلی وااای تو چقد عجله داریییییی چقد تایپیک زایمان زود رس میزنی

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت