2777
2789
عنوان

دوباره اومدن تو حیاط😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 34 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماهم برو خوش بگذرون اینجوری خودتو افسرده میکنی این روزام میگذره بزرگای خانواده هم مهمونن میرن وبعدش میبینی که چه برکتی داشتن

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  

اکثرن همینن خانوم هیشکی خوب خوب نیس در نظر بقیه پاشو چایی بزا. ببر اونجا با خودت و شوهرت و فضا حیاط حال کن ب کارشونم کار نداشته باش

مهاجرت...شده همه دغدغه من.....اگه اطلاعاتی دارین بگین بهم   
اره ولی نه با ادمایی که باهاشون خوش نیس

اینقد با این وضعم که همه ماه اول دوم استراحت میکنن براشون غذا پختم و مهمونشون کردم. ولی دقیقا بعد هر مهمونی خیلی بد تو ذوقم زدن و ناراحتم کردن. تو این ماه دوبار. دیگه تحمل ندارم کسی هم ندارم درد و دل کنم.

اکثرن همینن خانوم هیشکی خوب خوب نیس در نظر بقیه پاشو چایی بزا. ببر اونجا با خودت و شوهرت و فضا حیاط ...

من ۴ ساله لطف مکرر کردم. شده حق مسلم. الان دیگه چند ماهه سعی میکنم فقط برا خودم باشم چون زیاد ناراحتم کردن

اینقد با این وضعم که همه ماه اول دوم استراحت میکنن براشون غذا پختم و مهمونشون کردم. ولی دقیقا بعد هر ...

اخی عزیزم

اگه ازمن خوشت نمیاد مهم نیست چون اصلا من جوری رفتار نمیکنم که هرکسی خوشش بیاد  
اینقد با این وضعم که همه ماه اول دوم استراحت میکنن براشون غذا پختم و مهمونشون کردم. ولی دقیقا بعد هر ...

کارایی که برات ضرر داره کمتر انجام بده خانومی،یک چایی ک کاری ند ا ره،..

چی بگم فقط غصه نخور 

مهاجرت...شده همه دغدغه من.....اگه اطلاعاتی دارین بگین بهم   
کارایی که برات ضرر داره کمتر انجام بده خانومی،یک چایی ک کاری ند ا ره،.. چی بگم فقط غصه نخور 

همشم باید حجاب بگیرم. اونم جلو پدرشوهرم. اونوقت مادرشوهرم جلوی شوهرم بدون روسری و با تاپ و شلواره. اونوقت پدرشوهرم میاد هی به من میگه برو روسری سر کن لباس بپوش. مگه پدرشوهر محرم نیست. بخدا من ادم مقیدی هستم ولی بهم برمیخوره کارای مادرشوهرم