2777
2789
عنوان

پسرداییم دوتا زنشو طلاق داد

3358 بازدید | 145 پست

سلام خانما

من یه زن دایی دارم که خیلی با سیاست بود و همیشه میخواست بچه هاش تو مشتش باشن

این پسر داییم عاشق دختر خالم بود،اما چون زن داییم مخالف بود ،رفت یه دختر به اسم لیلی پیدا کرد  و به زور این دوتا رو به عقد هم درآورد ،دخترخالمم افسردگی گرفت و به خاطر این که کم نیاره به اولین خواستگارش جواب مثبت داد

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

سرتون.به.کار.خودتون.باشه#  

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

یه چند ماهی لیلی و پسرداییم با هم خوب بودن

تا این که زن داییم حسودیش شد و همش زیر پای پسرداییم نشست که طلاقش بده و ....

تا این که بعد ۸ ماه طلاقش داد

دختر معصوم و بیچاره

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد چند ماه پسرداییم عذاب وجدان گرفت ولی هرکاری کرد لیلی برنگشت