2777
2789
عنوان

مهمونی دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 31 پست
قرمه سبزی و پلو و سالاد شیرازی و سوپ  و مرغ سوخاری؛ اینجوری هم خوراک داری هم خورشت هم پلو خیلی ...

من قبلا هم همین کار رو میکردم البته مرغ رو تو تستر میذاشتم قورمه سبزی رو هم میپختم

برای چهار نفر چقدر مرغ بذارم 

گوشت قورمه سبزی رو چند تیکه بذارم

من همیشه تعداد زیاد دعوت میکنم اولین بار مهمونام کم جمعیتن میخوام از غذام نمونه

همیشه خودم مهم ترم   
اتفاقا منم دوسه روز دیگه دوتا از جاری هام شام خونمونن منم میخوام گوشت و قیمه و برنج و ته چین مرغ و ب ...

وااای این همه از الان خسته نباشی

همیشه خودم مهم ترم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستورش رو میگی چون من تا حالا این نوع رو درست نکردم

جو پرک یه لیوان...هویچ نگینی..سیبزمینی نگینی کوچولو ها..پیاز سه تا نگینی ..قارچ رو درشت تر خرد کن مشخص باشه..همه رو با هم بذار بپزن کمی نمک و کمی مرغ بزار ...نیم ساعت موند پختش کامل شه مرغ رو در آر ریش ریش کن و بریز توش...دو تا قالب کره بنداز توش بعلاوه 2 لیوان شیر...اصولا رستورانها این سوپ رو سرو میکنن اکثرا..

این کارم میتونی اما من اگه بودم روز اول به تزییناتم بها میدادم هر چند خودت خانمی و وارد 

مثلا چیکار کنم 

ممنون میشم کمکم کنی

همیشه خودم مهم ترم   
جو پرک یه لیوان...هویچ نگینی..سیبزمینی نگینی کوچولو ها..پیاز سه تا نگینی ..قارچ رو درشت تر خرد کن مش ...

مرسی عزیزم حتما اینو درست میکنم

همیشه خودم مهم ترم   

ژله تک نفره رو از قالبش در ار اگه سالاد خواستی دریگست کنی فلفل دلمه رنگی بخر سرشو جدا کن جوری که خراب نشه سرش بعد سس مایونزو داخلش بریز سرشو ببند بذار وسط سالاد خیارسبزتم مدل دار حالت کرکره دار کن ته چین سیب زمینی رو طرح بزن من خودم ستاره ای درست میکنم ماستتم با نعناع و ریحون تازه تزیین کن

ژله تک نفره رو از قالبش در ار اگه سالاد خواستی دریگست کنی فلفل دلمه رنگی بخر سرشو جدا کن جوری که خرا ...

به نظرت به جای ماست خیار و ماست نذارم؟

همیشه خودم مهم ترم   
ژله تک نفره رو از قالبش در ار اگه سالاد خواستی دریگست کنی فلفل دلمه رنگی بخر سرشو جدا کن جوری که خرا ...

ایده فلفل دلمه برای جای سس عالی بود 

همیشه خودم مهم ترم   

اتفاقا غالب زیاد دارم برای سیب زمینی 

برای کنار مرغ هم سیب زمینی ها رو غالب میزنم و سرخ میکنم

همیشه خودم مهم ترم   

نه خانمی حافظه گوشیم پر بود مجبور شدم پاکشون کنم راستی هویجم رنده کردی حالت گلوله ای درستش کن بعد یه ظرف مربعی شکل انتخاب کن ۴طرفش ۴تا از این گلوله ها بذار وسط فلفل دلمه که توش سس هست کلم سفی و بنفشم بذار خیار و گلمت رو هر جور دوست داری مدل بده