2777
2789
عنوان

اگر واقعا ناراضید چرا کاربریتونو قطع نمیکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 41 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیز مهربون هر فضا و هر محیطی وقتی تعداد کاربراش و عضو هاش زیاد بشن میشه نمونه یه جامعه کوچولو حساب ...

باریکلا خیلی حرفت درست بود دوستن 🤗🤗🤗🤗

در اصل همون یادگیری چگونگی استفاده از فضای مجازی میشه حرفت و من کاملا باهاش موافقم 👌👌👌

سحر خانوم گل 

نه عزیزم همه علایمام پسره از جفتم ضربان قلبش بتا البته اینا همه زیادم درست نیست یهو دیدی برعکس شد ول ...

اره گلم باهم آشنایم 😆

ولی من منتظر نبودم بچه دوممه سوپرایز شدم 

انشاللع که هرچی خیره فقط سالمو سلامت باشع

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
اره گلم باهم آشنایم 😆 ولی من منتظر نبودم بچه دوممه سوپرایز شدم  انشاللع که هرچی خیره فقط سال ...

بخدا من خیلی خنگم ایشالا سلامت باشن عزیزم

چقدر ادبیاتتون قشنگ بود 👏👏👏 با حرفتون موافقم  جز موارد سیاسیش 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😁

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
@ماماندخملک      بیا دعوا😝

ای بابا. 

دیر فهمیدم.  

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
نه.به.استفاده.از.کلمه# .خاله.زنک 

والا چه مد شده 😑😑

مرسی#  

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
این چه حرفیه فداتشم  اگه وقتشو حوصله اشو داری میشه از علائمت بگی ؟؟؟

علایمام ک تا الان خالت تهوع ام تموم نشده گلوم شدیدا خلط داره ک با هیچی درست نمیشه پوست دست و پام خشک شده دگ هر چی بپرسی در خدمتم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز