2777
2789
عنوان

لاک صورتی زدم شوهرم انقد پشت دستامو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 126713 بازدید | 866 پست
حرفمون مصداقی بود و شما کلیش کردید بحث این تاپیک دعوای استارتر و شوهرش سر لاک جیغ بود توی این مورد ...

عزیزم میگه تا بحال بیرون لاک نزده بودم عکس العملش رو نمیدونستم اصلا

و اینکه شوهر ایشون با چاقو دنبالش کرده زده تو صورتش

خودش اهل مشروب و خوش گذرونی هست و ادم همه چیز تمومی نیست

ما راجع ب شوهر استارتر نظر میدیم که با دلش راه نیومده

اما پست قبلیم که ریپلای کردید اون اساس من تو زندگیه مشترکه احترام محبت اهمیت متقابلا هست من تحت هییییچ شرایطی به خواسته مردی که به خواسته من اهمیت نده اهمیت نمیدم

حالا چه شوهر چه دوست چه هرچی چون خودمو تو دنیا از همه بیشتر دوست دارم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نمیزنم عزیزم.عااااااشق لاک هستم.ولی شوهرم خیلی حساسه منم فقط واسه خودم و خودش تو خونه میزنم. من کلا ...

خب دیگه ببینید حرف منم همینه

اینکه راه منطق و عقل و روانشناسی فرسنگ ها با این اموزشایی ک بعضیا تو اینجا میدن فرق داره

زندگی.طرف رو داغون میکنن و زن رو تحریک میکنن برای دعوا و ایجاد اختلاف بیشتر

وقتی توی موقعیتش قرار بگیرن میبینن ک باید راه حل پیدا کنن

اما وقتی میخوان برای زندگی یکی دیگه نظر  هرچی دلشون میخواد میگن

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه دست بلند نکرده بود رو استارتر و فقط دعوا راه انداخته بود روشی ک گفتی عالیترین روش بود.ولی شوهرش ...

دقیقا یعنی ازین ب بعد ازادی منو بزنی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
چکار میکردم گفتم دوست داشتم ب تو چه گفت بریم خونه بت میگم میدونم وحشیه مجبور یودم سکوت کنم  بعض ...

شوهرت با این چیزی که الان خوندم جنون داره عزیزم خودتو نجات بده یه وقت دیدی یه شب سرتو بیخ تا بیخ بریدا بعدم یه سری میان میگن مردِخیلی غیرت داشته نخواسته زنش فلان کنه بسار کنه

بخدا حتی اگه خونوادت هم حامیت نیستن برو بهزیستی ویه ممدکار اجتماعی برا خودت بگیر وباهاش از وضعیتت بگو. حتی اگه سر کتک امشب کبودی داشته باشی اونجا به دردت میخوره 

مددکار اگه ببینه وضعیتت خطرناکه و حامی نداری برات تو بهزیستی جای خواب وخوراک آماده میکنه 

تازه مهرتم میتونی بذاری اجرا واموالشو از طریق ثبت ضبط کنی

چه خبره جناییش کردی خانوم که میدونه شوهرش به رنگای جیغ حساسه چرا زده وپاقعا رنگ صورتی هم شد رنگ لاک ...

خب سلیقه ایه شما میگی صورتی بده یکی دوست داره شوهرش تحت هیچ شرایطی حق این همه خشونتو نداره یعنی زن اختیار ده تا دونه ناخن خودشم نداره؟ مرد_صاحب_زن_نیست#  

بهم به چشم جوجه نگاه نکنید قبلا عضو بودم 😬
برای لاک زدن بگید چه کنه

من خودم همسرم حساس بود و خودم عشق لاک.

۲ سال لاک نزدم . به خاطر بچه داری که ناخنم هم کوتاه بود تحمل کردم.

یک بار شب عید بهش گفتم به جای عیدی بزار لاک بزنم.

هنگ کرد.

تا دیدم ساکته از علاقه و عشق همه ی دخترا به لاک و رنگ مو و آرایش و ... گفتم و آخر سر گفتم توقع ندارم دنیای ما رو درک کنه.

گفت باشه.

با فرنچ و لاک های ملایم شروع کردم الان زرشکی و آیینه ای و ...

راهش لجبازی نیست . رگ خوابه.

چه خبره جناییش کردی خانوم که میدونه شوهرش به رنگای جیغ حساسه چرا زده وپاقعا رنگ صورتی هم شد رنگ لاک ...

جنایی چیه تحقیرش کرده خوب.

انسانه منطقی صحبت کنه چرا کتکش میزنه.

چرا به مردا اجازه بدیم ک غرورمون رو له کنن.

پس اگه شوهر استارتر خلاف میل استارتر کاری کرد باید کتکش بزنه شوهرش رو؟حالا چون زور مرد بیشتره باید با زدن حرفشو پیش ببرع؟جنگله مگه

ممکنه بعضی مردا درمان نشن.بعد عمر میگذره و در نهایت یه زن میمونه و یه عمری که گذشته و حتی نتونسته به ...

بله این هم ممکنه

عزیزم زندگی با مرد دمدمی مزاج خیلی سخته

من خیلی اوقات به طلاق فکر کردم ولی الان آرامش خودم رو مدیون گذشت و ایثار هستم

همسرم تو همه چیز این رفتارها و دارن

مثلا الان میگه برسم مسافرت من تمام کار ها میکنم عصر میگه کنسل شد

یا شاید چندین بار با اجازه خودش کلاس مورد علاقه ام ثبت نام کردم ولی نگذاشته بزم

خیلی سخت

بیشتر از اون که فکرش کنید من یه مدت به شدت افسردگی داشتم ولی بحمدالله الان بهترم و دلیلش هم این هست که

اولا من ایشون دوست دارم

ثانیا بچه دارم

ثالثا به چشم یه بیمار نگاه میکنم و سعی میکنم کمکش کنم 

تا الان هم خدا خیلی کمکم کرده

اینم بگم آدمهای اینجوری سورپریز های عجیبی برای آدم دارن که اونم خیلی قشنگه

من نیمه پر لیوان میبینم شوهرم مرد خیلی خوبیه و تنها ایرادش همینه که کم نیست

ما قصّه خود از سر اخلاص بگوییم / افسوس که گوش شنوا نیست در این شهر   
باز فرق داره.حساسیتا فقط سر لاک و مثلا ارایش باشه یا نه خیلی بیشتر از اینا.مهمونی رفتن،تمیزی خونه و ...

دقیقا

ببینید وقتی بخوایم منطقی فکر کنیم و نظر بدیم چقد ابعاد و زوایا داره!

اما ماشالله اینجا بخاطر یه لاک نزن گفتنِ شوهرش همه نسخه پیچیدن که بزن لهش کن و مقابله کن و ...

همه احساسی نظر میدن و اون خانم بیچاره ای ک.اونده اینجارم احساسی میکنن میندازن بجون شوهرش

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

خب سلیقه ایه شما میگی صورتی بده یکی دوست داره شوهرش تحت هیچ شرایطی حق این همه خشونتو نداره یعنی زن ا ...

عزیزمن واقعا صورتی رو فقط بچه ها میزنن وااین اقا به رنگای جیغ حساسه واستاتر هم میدونه ولی باز این کارو کرده واول کاراستاتر اشتباه بود ودوم کار شوهرش 

همسرم عشقم پسرم نفسم  
اگه دست بلند نکرده بود رو استارتر و فقط دعوا راه انداخته بود روشی ک گفتی عالیترین روش بود.ولی شوهرش ...

انشاالله موفق باشی عزیزم

ما قصّه خود از سر اخلاص بگوییم / افسوس که گوش شنوا نیست در این شهر   
خب سلیقه ایه شما میگی صورتی بده یکی دوست داره شوهرش تحت هیچ شرایطی حق این همه خشونتو نداره یعنی زن ا ...

جالب بود ک گفت صورتی هم شد رنگ لاک😨

چون صورتی زده باید بزنه شخصیت زنشو له کنه

# از ماست که بر ماست.