2777
2789
حرفي ندارم    

😂😂😂

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

ن# .به.مهریه

جای مهریه

حق طلاق و انتخاب جای سکونت و حضانت فرزندهای آینده و حق تحصیل و کار و خروج از کشور و بگیر

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی دوست روشنفکر دارم ک میکف اعتقادی ب مهریه ندارن...تو محضر گفته بودن مهر تعیین نکردیم عاقد گفته بودد نمیشه بدون مخر عقد باطله ی چیزی تهیین کنید اینم ب شوخی گفته بود سفر ب هاوایی اقای عاقد شنیده بود سفر هوایی گفته بود به به چقدر هم نیکو انشالله سفر هوایی ب مکه کربلا مشهد😅😅😅خلاصه مهر این دوست روشنفکرم شد سفر هوایی ب هاوایی

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
همون زمان خريد به نامت زد حالا؟

نع عزيزم

خودم هيچ كدومشو نگرفتم تا حالا

شايد در آينده بگيرم

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
حق طلاق رو میگیرم اما دوس ندارم هیچ احتمالی باشه که بتونه طلاقم بده

اولا چرا ب طلاق فک میکنی دوما مگه میشه خودمون و زوری ب یکی بچسبونیم اگه بکی ادمو نخاد اونم از جنس مردش ی کاری میکنه مهریه ک سهله جهازتم میذاری با لباسای تنت در میری

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
نع عزيزم خودم هيچ كدومشو نگرفتم تا حالا شايد در آينده بگيرم

سرت كلاه رفته... 

ملك و ماشين كه همونجا قبل از عقد بايد به نامت زده ميشد تا بشه به عنوان مهريه حساب كرد... دقيقاً براي همين موضوعم هست كه همه ميگن مهريه ملك و اينطور چيزا باشه خوبه، چون نقده و چون درجا به اسمت زده ميشه مثل سكه نيست كه بدويي دنبالش

سرت كلاه رفته...  ملك و ماشين كه همونجا قبل از عقد بايد به نامت زده ميشد تا بشه به عنوان مهريه ...

اره باید قبل ازدواج به نام بزنن من نصف خونه وباغ به نامم هست 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜