2777
2789
عزیزم منظورم یه کار عجیب غریب نیس که، یعنی میگم چطور لباس میپوشید یا آرایش مثلا

ارایش به هیچ وجه ندارم همسرم دوست نداره لباسم همه چیز از تاپ و شورتک و شلوارک و تیشرت و شلوار و دامن و همه چیز دیگه

در کل جذاب بودن ربطی به لباس و ارایش نداره ربط به اخلاق و خوشرویی غر نزدن و اراسته بودن و مهربون بودن داره همین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلاح کن نزار موی پشت لب و دست و پات بلند شه. اخه الان مردا زنشونو مقایسه میکنن. زود زود دوش بگیر. برا رابطه قانون نزار الان باشه یا نباشه. بزار ب دل اون باشه. موهاتو هرجور اون دوس داره کوتاه کن رنگ کن به بقیه گوش نده. اصلا شاید دلش خواست موهات بلند باشه. اگه حتی مذهبی هم هستی براش تو خونه لاک بزن. عطرای خوشبو بخر. مام خوشبو استفاده کن. لباساتو پندبار تو روز عوض کن. نزار بوی عرق بگیری. قبل اینکه همسرت بیاد کارای خونتو انجام بده. دسرای شیک و خاص براش درست کن. خلاصه کارایی رو کن که مامانش براش نکرده. میدونی که مردا اول مامانشونو دوسدارن😅😅😅😅😅😅

هیچوقت وتحت هیچ شرایطی همسرت رو پس نزن همیشه اونو اولویت اول زندگیت قرار بده وقتی پیشته سرتو گرم کارای دیگه نکن مخصوصا دست گرفتن گوشی رو کاملا ببوس بزار کنار جلوی همسرت همیشه آراسته ومرتب باش شاد باش توی خلوتتون یاد مشکلات وگرفتاریا نیفت سعی کن در لحظه باهمسرت حسابی خوش بگذرونی واوقاتشو تلخ نکنی و تا میتونی تلاش کن حرفشو گوش کنی البته نه کاملا  همه ی چیزایی که گفتم یه طرف این اخریه هم یه طرف

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی

یه چی دیگم یادم رفت. لباسای خوشرنگ بخر. ببین کدوم ب رنگ پوستت میاد. لباس زیرای مرغوب استفاده کن. بنظر من هرچی پول بدی برا این چیزا می ارزه. برای اریش هم یه ارایش کم داشته باش ابدوهات مرتب باشه. رژای ملایم. برا رابطتت هم قبلش دوش بگیر ارایش کن

هروقت  از سرکار میاد بیا استقبالش حتما یه نوشیدنی بیار وخسته نباشید بگو ،سعی کن بدنت بوی عرق و غذا نده،بی هوا بغلش کن یا لپش و ببوس،وقتی از سرکار اومد کنارش باش نرو دنبال کار خودت ،زیاد ازش درباره پول وحقوق نپرس ،میون حرفات قربون صدقش برو ،میوه براش پوست بکن یا اگه رفت حموم تو هم باهاش برو ☺

هرچند مدت یبار یه لباس جدید میپوشم اونم تعریف میکنه...گاهی رژ میزنم..گاهی هم یه تیشرت معمولی پوشیدم میبینی هی میاد بغلم میکنه میگه چقد خوشکل شدی بهت میاد و..😀😁.انتخاب خودش بودم..دوست داره صورتم تپل باشه و هست..لاغر نباشم و..تنمم همیشه بی مو باشه😆ما تو رابطه جنسی متنوع عمل میکنیم روشهای مختلف میذاریم گاهی خیلی خوش میگذره