2777
2789
عنوان

احمق هارو معروف نکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2054 بازدید | 110 پست
من فقط میتونم بگم برای بعضی افکارا متاسفم.. که درمورد ازدواج زود انقد بحثای بد میکنن و قشنگ اسمشونو ...

ببین من نه توهین کردم نه حرف زشتی ولی میگم شما راضی واز نظرت به سن بلوغ فکری رسیدی بازم افرین ولی این که جار بزنی نشون دهنده بلوغ نیست

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عاشق اونایی ام که میگن ما زندگی خصوصیمونو نمیگیم مثلا ما منتظر نشستیم که شما بیاین از زندگی خصوصیتون بگین یا خیلی برای ما اهمیت داره 😞😞😞

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
می خوان بگن پدر و مادرمون به زور شوهرمون ندادن که از شر خرجمون و تربیتمون خلاص شن . خودمون خواستیم&n ...

خخخخ عجب مادرشوهری میشی ها😂😂😂

هر چیزی که به قیمت از دست دادن آرامش توتموم بشه،زیادی گرونه!!!رهاش کن...
بجاش منو معروف کنید 😊😊من به این خوبیم🤩🤩🤩

بچها این نسکافه خیلی ادم خوبیه😂 بیاین معروفش کنیم. البته من یکی دوبار نسکافه خوردم شب خواب نرفتم😂

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
من که زنم حالم از این سایت خاله زنک به هم میخوره. موندم بعضی مردا چجوری به اینجا علاقه پیدا کردن؟

خب چرا میای اینجا 

هر عشقی میمیره خاموشی میگیره ......عشق تو نمیمیره.Rf💏💏💏💏👶👶👶
ببین من نه توهین کردم نه حرف زشتی ولی میگم شما راضی واز نظرت به سن بلوغ فکری رسیدی بازم افرین ولی ای ...

منم جار زدن و نشونه بلوغ نمیدونم 

و این و هم نشونه بلوغ نمیدونم ک فرهنگا ها و انتخاب هارو مضحکه قراربدیم..

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
من که زنم حالم از این سایت خاله زنک به هم میخوره. موندم بعضی مردا چجوری به اینجا علاقه پیدا کردن؟

پس اینجا چیکار میکنی؟😐

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
حتی راجع به روابط زناشویی میان صحبت میکنن وای یادم نمیره هیچوقت خانمه عکس کبودی گردنشو گذاشته بود و ...

😐😐😐چرا فکر میکنن این مسائل رو بقیه تو زندگیشون ندارن و تجربه نکردن؟😐😑😑😑😑

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
حتی راجع به روابط زناشویی میان صحبت میکنن وای یادم نمیره هیچوقت خانمه عکس کبودی گردنشو گذاشته بود و ...

میدونی دارم فکر میکنم اصلا باید قفل میکردم این تاپیک برای اونایی که فقط یاد دارن مداخل کنن دعوا راه بندازن  اینا دنبال جلب توجه ان ولی از نظر سو چون به خوبی نمیتونن توجه جلب کنن

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜