2777
2789
عنوان

احمق هارو معروف نکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2055 بازدید | 110 پست
چرا باید زندگی خصوصیمون رو کف فضای مجازی پهن کنیم؟  به کسی چه ربطی داره چند سالگی ازدواج کردیم ...

واقعا ازدواج اتاق خواب حاملگی دوست پسر و... خصوصی از تجربه بگیم ولی نه از تخیلات فانتزی های مزخرف نمیدونم چرا اینقدر ما ها زود باوریم

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دلشون شوشو میخاسته؛ چیکارشون داری.

🤣🤣🤣تو دست بالاتتون دارین به اینا قرض بدین از دوستاتون🤣🤣

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

می خوان بگن پدر و مادرمون به زور شوهرمون ندادن که از شر خرجمون و تربیتمون خلاص شن . خودمون خواستیم 

دوست دارن خودشونو گول بزنن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
عزیزم من منظورت رو از این قسمت نفهمیدم: یا یکی بیماری روانی داره از گرایشاتش صحبت میکنه 

گرایشات جنسی وگ.ی لز غیره

فکر کردم میخوای درمورد سحر تبر و ندا یاسی بگی

منم 

اولل ادبیانت درست نیست 

بعدم احمق اون کسیکه الگو برداری میکنه مثلا یکی تو سن کم ازدواج میکنه خوشبخت میشه اونم پیش خودش بگه پس منم خوشبخت میشم 

اگه کسی قراره ب این چیزا از راه بدر بشه بزار بشه

هر عشقی میمیره خاموشی میگیره ......عشق تو نمیمیره.Rf💏💏💏💏👶👶👶
دقیقا خودمون به بقیه این اجازه رو میدیم قضاوتمون کنن ما راهو بهشون نشون میدیم

من واقعا دلیلی نمیبینم که زندگی خصوصی خودم رو برای کسی شرح بدم به حدی که خیلیا حتی وضعیت تاهل منو نمیدونن!

واقعا هم به کسی ربطی نداره !! 

درسته عزیزم ما خودمون به دیگران میدون میدیم که دخالت یا قضاوت کنن

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
و همينطور به كسى ربطى نداره كى تو چه سنى ازدواج ميكنه من اگر خوبم و گر بد تو برو خود را باش

من نگفتم ربط داره گفتم دلیل به بیا توهمات نیست 🤣🤣

باور کنید اکثر این کاربران پسربچه های ۱۵سال هستن

برای سرگرمی و مسخره بازی این عنوان هارو میزنن

نباید باهاشون بحث بشه

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.