بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم بعضی وقتا تاریخاباهم اشتباه است گلم صبرکن وقتت بشه کوچولوت خودش دنیامیادنمیخوام نگرانت کنم ولی ...
هفته37به بعدکه خوبه دیگه
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
اولی رواز سزارین میترسیدم طبیعی دنیا اومد دومی دیگا ازطبیعی میترسیدم مجبور شدم اورژانسی سزارین شم بارداری اولم سخت بود ولی زایمان راحت بارداری دومم راحت بود ولی زایمانم سخت بود خدانسیب نکنه اگه بی کس وکارباشی دیگه بدتر
خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
حتما برو مطمئن باش قبل 40زایمان میکنی وااای کی میشه پیاده روی من شروع بشه دل تو دلم نیست
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
شمادرست میگین عزیزم ولی بیشتربچه هاتوی سی وهشت یاسی ونه هفته کاملن
اره من دوتابچه ام ۳۶هفته دنیا اومدن کامل بودن ولی اصل وزن گیری تا۴۰هفته اس بازم هرجور گلم خودت میدونی انشالله موقع زایمانت خانم حضرت فاطمه بیاد بالاسرت که زایمانت راحت باشه
خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
اره شکرخدا ولی اولی خیلی زردیش بالابود۲هفته بستری بود واسه همین گفتم اگه خداخودش دوست داشت بهم بده اگه به خودم باشه که دیگه نمیخوام
اره شکرخدا ولی اولی خیلی زردیش بالابود۲هفته بستری بود واسه همین گفتم اگه خداخودش دوست داشت بهم بده ا ...
عزیزم.
سلامت باشن