بچه ها از وقتی اومدم خونه درگیرم لطفا بگین چه کنم؟
سریع تایپ می کنم لطفا هی خب خب راه نندازین
وینستون چرچیل اولین سیگاری که از عطرِ گس و بوی ماندگارش خوشش اومد، اسم خودش رو گذاشت روش! چون می خواست طعم تلخ خودش رو با هربار دود کردن اینها، بفرسته توی مغز و روح آدم هایی که تا سال ها بعد این سیگار رو می کشن. چرچیل می خواست نوستالژی باشه و من تحسینش می کنم! بخشی از کتابم😎 #دلارام
يا اگه گرفتي تاپيك نميزني يكي از اون چندتا كاري ك گفتمو ميكني
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج میکنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار پیدا میکنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو میگیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا میکنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و در چهل سالگی فوت میکنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی عمر میکنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی میکنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن
بچه ها هی نگین نمی گرفتی و پرت می کردی جلوشو ... من اصلا وقت نکردم بهش چیزی بگم بزارین توضیح بدهم تا اخر در ضمن شماره رو پرت کردم تو جوب
وینستون چرچیل اولین سیگاری که از عطرِ گس و بوی ماندگارش خوشش اومد، اسم خودش رو گذاشت روش! چون می خواست طعم تلخ خودش رو با هربار دود کردن اینها، بفرسته توی مغز و روح آدم هایی که تا سال ها بعد این سیگار رو می کشن. چرچیل می خواست نوستالژی باشه و من تحسینش می کنم! بخشی از کتابم😎 #دلارام
بچه ها هی نگین نمی گرفتی و پرت می کردی جلوشو ... من اصلا وقت نکردم بهش چیزی بگم بزارین توضیح بدهم تا ...
خب خدارو شکر انداختی دور وگرنه تا آخرش میگفتیم نمیگرفتی یا می نداختی دور😆
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
یه میز بزرگ سلطنتی بود و واسه رییس فروشگاه که خالی بود یعنی طرف رفته بود بعد بقیه فروشنده ها هم نبودن. دوستم گوشیشو دراورد چندتا عکس که از مدلا گرفته بودو واسه نامزدش فرستاد نامزدشم همون موقع زنگ زد و دوستم رفت کنار تا صحبت کنه بعد این پسره کارت فروشگاه رو برداشت شماره خودشو با اسمش نوشت داد به من یه کارتم بدون شمارش داد به من