2777
2789
عنوان

این تاپیک بهار یه رمانه😑😑من خوندمش

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 38 پست

بهار همه تاپیکاشم قفل کرده فعلا که کیسه آبش انگار سوراخ بوده نمیدونم میخواد بره بیمارستان بزاد کی میخواد بره پیشش ۳۷ هفته اندازه هندونه شکم آدم میاد بالا مگه میشه مادرش نفهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این دوره زمونه از این اتفاقا زیاد میوفته

من هشت ماه و نیمم بود رفتیم واسه برادرشوهرم خواستگاری هیچکدوم خانواده دختره نفهمیدن حامله م,مادرشوهرم داشت از زندگی من و شوهرم تعریف میکرد و گفت خداروشکر به همین زودیا بچه شونم به دنیا میاد, یهو همشون هنگ کردن و به من نگاه کردن گفتن مگه حامله ای? من موقع زایمان 73کیلو بودم کلا توبارداریم 11کیلو اضافه کردم ولی خب نفهمیدن حامله م.

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗

بچه ها خیلی واقعا داستانش برام آشناست تک تک خطا هیییییچ تکونی نخورده مخصوصا اون تیکه ای که گفته یر به یر شدیم 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم،خودم برای خودم با خودم کنار خودم  
بهار همه تاپیکاشم قفل کرده فعلا که کیسه آبش انگار سوراخ بوده نمیدونم میخواد بره بیمارستان بزاد کی می ...

من نه ماه کامل بودم ولی شکمم مثل پنج ماهه بود و بچمم اصلا مشکلی نداشت اقوام باور نمیکردن بزام با این شکم کوچیک

‎‬‎
من آخراش رسیدم ولی اونایی که باور کردن فازشون چی بود  بارسم شکل برای من توضیح بدن     ...

سلام عزیزم خوبی،این تاپیک مال خیلی سال پیشه اما میخواستم بدونم شخصیت های اون داستان کیا بودن ک توی این تاپیک دربارش صحبت میکردین؟خیلی کنجکاو شدم