2777
2789

من 23سالمه.سه سال پیش همه ی ارزم شده بود بچه.گریه میکردم شب و روز بعد هرچقدم تلاش میکردیم بیفایده .هی تست تست .خسته شدم شوهرمم بدتر از من.هی ازمایش ولی بیفایده . بعداز5ماه رفتم متخصص زنان . اونم گفت تایکسال طبیعیه منم قبول نمیکردم گفتم سونو و ازمایش برا شوهرم بنویس .بزور و هزارالتماس برام نوشت .فرداش رفتم سونو بهترین سونو شهرمون رفتم بعداز کلی معطلی رفتم دراز شدم رو تخت.ضربان قلبم ک رفته بود رو هزار.دیگ جریانو ب دکترسونو گفتم معاینه کرد گفت یکم تخمدونهات ضعیفه داری گفت زود رفع میشه  منم دیگ خیالم راحت شد گفتم خوب خوبه سریع باچندتا قرص باردارمیشم.و ...

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سونورو بردم پیش دکتر ولی دکتر گفت تا یکسال نشه دارو نمیدم.منم اومدم خونه ب شوهر گفتم دیگ استرس وگریه رو بیخیال یکسال دیگ میرم دکتر دارو میده باردار میشم.دیگ ازاون روز بیخیال شدم البته دوروز بعد سونو موقع پریودیم بود  ک انداختم عقب گفتم حتمامث ماه ها قبل شدم ک هی فک میکردم باردارم دیگ اهمیت ندادم تا ده روز بعد دیدم خبری نیست رفتم بی بی چک خریدم.البته بدون اطلاع شوهرم.چون پدرشو دراوردم انقد تست خرید.تست روزدم دیدم مثبته اصلا خودم مونده بودم کارخدا .همش بخاطراسترس بود.حتی موقع سونوهم باردار بودم دکتر خرفت نفهمیده بود مثلا بهترین سونو رفتم

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

چهارماه اول ک همش حالت تهوع دراز کش خونه مامانم اینا بودم.خیلی حالم بدبود بیحال . بعد ک خوب شدم رفتم برا تعیین جنسیت ک سونو گفت جفتت پایینه وای چقدگریه کردم توخیابون .گفت استراحت .دارو امپول برا جلوگیری از سقط داد. دوباره خونه مامانم اینا موندم .7ماهگی رفتم سونو گفت رفته بالا جفتت چقد خوشحال شدم ولی ی چیز باز ناراحتم کرد ک سر بچه بالابود.اخه من دوسداشتم طبیعی بیارم میخواستم طبیعی رو تجربه کنم

اینم بگم دوستداشتم وزن بچم بالاباشه انقد میخوردم ب پهلو چپ دراز میکشیدم اخرین بار ک رفتم سونو گفت میتونی طبیعی بیاری . بعد دیگ موقع زایمانم اصلا درد نداشتم رفتم بیمارستان گفت از موقعت گذشته برو خونه قرص کرچک بخور فردا بیا .قرص ک خوردم انقد حالم بدشد ک نگو دردم نگرفتم اصلا

جمعه بود ک رفتم بیمارستان معاینم کرد ک وای چ دردی داشت دیگ پرونده تشکیل دادم و رفتم بالا. بدون هیچ دردی . زنا جیغ و داد.پرستار اومد ک قرص فرستادداخل.ساعت 12ظهر بود دیگ دردام کم کم شروع شد

ببخشید برا5بعدازظهر دردام شروع شد .کل بیمارستانوگذاشتم روسرم .دختره تخت بغلی دردداشت افتاده بود رو تخت تکون نمیخورد ولی من بدو بدو تو سالن . فقط من موندم تو زایشگاه .دیگ رفتن شوهرمو اوردن ک ارومم کنه ساعت 11شب بود شوهرم گرفته بودم رو تخت ک بلندنشم ولی من دادمیزدم همش. تا پرستاراومد معاینه کرد گفت نه ولی شوهرمو گفتن برو بیرون.منو با 5فینج باز بودم زایمانم کردن کلا منو جر دادن با تیغ