2777
2789
عنوان

من خیلی خوشبختم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2192 بازدید | 38 پست

وقتی میبینید یه تاپیکی مناسبتون نیس و ناراحت میشید تاپیکو ترک کنید مجبور نیستید بمونید و غصه بخورید...همیشه نباید مصیبت نامه بخونیم چه اشکال داره دیگران از شادی هاشون تاپیک بزنن

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ما عادت به شنیدن بدبختی های مردم رو داریم؟ تا یه نفر از دلخوشی و خوشبحتیش میگه سریع جبهه میگیریم ...

عزیزم ما از خوشبختی های ساختنی میگیم که خیلی دیگه الکی گنده گنده میکننش یعنی طوری که نمیتونی باورشون کنی

تیکر تولد دوتا گلهای زندگیمه😍
اینکه بچه دو قلو داره باز بارداره پز نیست که  خیییییییییلی سخته😣😣😣😣😣

دوقلو داره دوقلو هم بارداره

عکس از سایت دیوار گذاشته یه میلیارد پول دارم کدوم خونه ویلایی رو بخرم

به قول بچه ها فقط هم بلده نقش پولدار متواضع رو بازی کنه

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
وقتی میبینید یه تاپیکی مناسبتون نیس و ناراحت میشید تاپیکو ترک کنید مجبور نیستید بمونید و غصه بخورید. ...

شادی های ساختنی؟؟؟؟چرا باید یکی دروغ بگه؟؟

وقتی میبینید یه تاپیکی مناسبتون نیس و ناراحت میشید تاپیکو ترک کنید مجبور نیستید بمونید و غصه بخورید. ...

دروغ بود عزیزم☺

از شادیش تاپیک نزده بود

توهماتش رو بیان میکرد

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

از کجا میدونین دروغ میگن حتما دارن که میگن بنظرم اینجا که کسی نمیشناستشون لزوم نداره دروغ بکن

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   
دوقلو داره دوقلو هم بارداره عکس از سایت دیوار گذاشته یه میلیارد پول دارم کدوم خونه ویلایی رو بخرم ...

جالبه بچه ها میگن چرا چشم دیدن خوشی دیگران رو ندارید

اخه خوشی ساختنی؟؟؟

چرا ما عادت به شنیدن بدبختی های مردم رو داریم؟ تا یه نفر از دلخوشی و خوشبحتیش میگه سریع جبهه میگیریم ...

من از شنیدن بدبختی دیگران خیلی اذیت میشم خوشبختیشون منو شخصا  اصلا اذیت نمیکنه ولی مثلا یه بار همینجا خوندم یه خانومه میگفت دو هفتس داره پوره سیب زمینی و نون پنیر گوجه و تخم مرغ پخته به خورد بچش میده یا از وسط ماه میره خونه باباش میمونه واسه خورد و خوراک  چون شوهرش بدهکاره کل حقوقشو میده پای بدهی خوب همچین کسایی وقتی این چیزارو میخونن بدبختیشون بیشتر به چشمشون میاد وقتی میبینه تو ساده ترین نیاز هاش مشکل داره با خوندن همچین چیزایی دلش میسوزه حق هم میدم بهشون اینجور آدما حسود نیستن فاصله طبغاتی هرکسی رو اذیت میکنه 

تو که دلواپس من هستی و این کشف حجابم / تو که دائم سر این نکته کنی امر و عتابم / بستان سهم من از جنت و بگذر / که خودم پاسخ ایزد بدهم روز حسابم⚐⚐⚐
شایدم دروغ نباشه مدرک که نداریم عزیزم💜

عزیزم امروز یک نمونش رو بچه های همین سایت ثابت کردن دروغ میگه با گرفتن عکس از اینترنت و میگفت مال خودمه.

البته قبلا هم زیاد دیدم از این چیزا

دروغ بود عزیزم☺ از شادیش تاپیک نزده بود توهماتش رو بیان میکرد

نبودم تو اون تاپیک..کلی گفتم..اینجا تا یکی از یه چیزی تعریف میکنه میریزن سرشو بدبختو پشیمون میکنن.به هر حال باید یاد بگیرم جایی که ناراحتمون میکنه نمونیم💜

تو نباشی یکی بهتر،مگه قبل اینکه تواصن باشی طبیعتمارو لنگ میذاشت؟!...نه😏
شایدم دروغ نباشه مدرک که نداریم عزیزم💜

ببخشید من ریپلایت میکنم☺

مدرک هم داریم

سونوگرافی نتی گذاشت☺☺