2777
2789
تواینستانوشته بودقسمت آخرلورفت حامدزنده ست اون جنازه ای هم که خاک کردن راننده کامیون بوده فکرکنم حام ...

چه جالب ولی فکرکنم فصل دوم داره که اینجوری تموم شد فیلم 🙁🙁🙁☹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونا ک نمیدونن بابا اونروزم داشت از ناصر بد میگف...وگرنه اگ لیلا میفهمد حامد زنده اس ک از خوشحالی می ...

نمیدونم شایدم اینطور باشه ولی من مطمینم لب خونی من حرف نداره 🤔 من از ۳۰ ام تا دیروز شهرستان بودم این یه هفترو اصلا ندیدم باید دانلود کنم ببینم چیشده

💕

خیلی چرت بود ...شوهر خاله ام چند سال پیشت تو تصادف فوت شده حالم گریه کرد گفت دیشب بچه هام  گریه کردند گفتند کاش بابای ماهم زنگ بزنه وزنده بود  

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
چه جالب ولی فکرکنم فصل دوم داره که اینجوری تموم شد فیلم 🙁🙁🙁☹

شایدم حاج علی شریفه تو سفر مردن ،زنگ زدن به لیلا خبر دادن اونم شک شده  

👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉
بچه هادلدادگان روپخش نکرددیشب؟؟؟؟

پخش شد.اونحا هم امیر از طبقه بالا افتاد

فک کنم اونم بمیره.هرچی مرد خوشگل و رمانتیکه تو سریالا دارن به کشتن میدن.مرگ قباد.مرگ امیر تو هشت و نیم دقیقه.مرگ اون مرد مذهبیه که خانومش دوقلو باردار بود اسم سریال یادم نیس.مرگ محمد تو تنهایی لیلا.حامد.حالاهم امیر😢

یا رفیق من لا رفیق له   
تکرارشومن ندیدم چرافیلم سینمایی میدادکه😣

تکرارشو نمی دونم اما دیشب پخش شد اون خانومی که می گفت از خارج اومده ارغوانو گول زد و کشوندش خونه اش درواقع می خواست انتقام بگیره اما امیر مشکوک شد و برگشت نجاتش داد اخرش وقتی داشتن فرار می کردن امیر از تراس پرت شد پایین دیگه نمی دونم چه بلایی سرش می یاد 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
پخش شد.اونحا هم امیر از طبقه بالا افتاد فک کنم اونم بمیره.هرچی مرد خوشگل و رمانتیکه تو سریالا دارن ...

😂😂

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز