یکی اومد جلو در خونمون زنگ زد رفتم درو باز کردم یه خانومی بود با چادر رنگی گفت همسایه بالاییم میشه کالسکتو بدی برم جایی شب برات میارم(یه جای دوره تقریبا ولی توی شهره)اصلا خانومو نمیشناختم ولی گفتم وردار ببرش اصلا روم نمیشه بگم نه
و خـداوند ســر را آفـرید تا روی گــردن باشـد نـه زنـدگی دیـگـران
خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش
منم کالسکه بچم خونه مادر شوهرم بود بچه ده ساله سوارش میکردن میگردوندنش . نمیتونستم بگم نکنید. یا چنتایی سوارش میشدن و مسابقه میدادن
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
مال زنداییمو اومد یکی دیگ نذریشو برد ایشالله مال تورو پس بیاره ولی خدایی به اشناهم نباید بدی د ...
آخ من به آشنا که قرض میدم داغون برام میارن
خیلی هم ادعاشون میشه به پولداری و با کلاسی....دیگه تا عمر دارم به اشنا چیزی قرض نمیدم
خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش
نه اسم پرسیدم نه پرسیدم واحد چندی نه هیچی دیده کالسکه جلو دره اومده گرفته
منم با هیچکی تو ساختمونمون رفت و آمد ندارم....اما سعی کن ازین بعد بپرسی و بشناسیشون
حتی با یه بشقاب خرما برای یاد امواتت و....بری در خونشون
اینجاهم خجالت نداشت میگفتی ببخشید واحد چندین...خاطرم نیست
اما اون چقد پررو بوده