2777
2789
عنوان

بیاید توروخدا بدبخت شدم😢😢😢😢+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4317 بازدید | 123 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باهاتون قهرم...میخواستم بخندونمتون..خودم اعصابم خرابه..گفتم بخندیم یکم

تیکر رسیدن به وزن دلخواه😍😍😍😍    من میتونمممممممممم مییییتونم چون با اراده و محکمم 💪💪به همه ثابت میکنم اینو

@نرمیین۷۶   

@esi_m   

@بستنیییییی   

@deniz1   

@sooriiiii2   

به خدا خودشون گفتن😂😂😂😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
سلام میشه بگید چطوری میتونم از نی نی سایت برم یا حذف اکانت کنم

بودی عزیزم 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم
واقعا پنگوئنی راه میره نشستن پاشدن تنگی نفس .. واقعا چی فرض کرده بود😐

ویارو بگو.عووووق

تیکر رسیدن به وزن دلخواه😍😍😍😍    من میتونمممممممممم مییییتونم چون با اراده و محکمم 💪💪به همه ثابت میکنم اینو

خدایی چقدر آدم های بیکار زیاده شماها میشینید تحقیق میکنید کی راست میگه کی دروغ اخرشم میرید کلی تمرین میکنید ادای طرف رو دربیارید بی خودی نیست کشور عقب مونده شدیم با این مردم هییچ امیدی هم به بهبود نیست متاسفانه

باهاتون قهرم...میخواستم بخندونمتون..خودم اعصابم خرابه..گفتم بخندیم یکم

عزیزم به ادمای جوگیر توجه نکن😂 تو تاپیک های سرکارب نمیتونن مچ گیری کنن بعد میان تو تاپیک های فان خوشحال میشن که اونام الان تونستن مچ گیری کنن😂😂

خندیدیم مرسی

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم