2777
2789
عنوان

بیاید توروخدا بدبخت شدم😢😢😢😢+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4322 بازدید | 123 پست
مسخره کردی ملتو اره؟ تو پست قبل میگی دخترم شیر خوشک فلانو میخورد گفتی بچه داری اونوقت الان میگی ک عق ...

ببین من فقط عاشق تو شدم..پربازید رو بخونی میفهمی

تیکر رسیدن به وزن دلخواه😍😍😍😍    من میتونمممممممممم مییییتونم چون با اراده و محکمم 💪💪به همه ثابت میکنم اینو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسخره کردی ملتو اره؟ تو پست قبل میگی دخترم شیر خوشک فلانو میخورد گفتی بچه داری اونوقت الان میگی ک عق ...

نگو که باور کردی😐

تاپیک فانه در راستای تاپیک یه خانوم‌دیگه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
خوشا به سعادتت😆

نصیب شمام بشه این سعادت 😘😘😘

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام‌‌‌‌‌‌                                   یا رادَّ ماقَدْفاتَ : عمرهایبه سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!میشه برامون یک صلوات بفرستین زودتر خونه ی حیاط دار بزرگ بخریم

فقط اونایی که میگن برو مسافرت بچت دنیا اومد بیا و یامیگن بزا بعد بگو از پرورشگاه اوردیم و این حرفا خیلی خنده دار بود خدایی زن حامله از ده فرسخی مشخصه راه رفتنش شکم گرد و سفت 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
فقط اونایی که میگن برو مسافرت بچت دنیا اومد بیا و یامیگن بزا بعد بگو از پرورشگاه اوردیم و این حرفا خ ...

یا اینکه دیگران رو حواله میکنن به امام زمان و میگن سر خودتون بیاد😂😂😂😂😂