2777
2789
عنوان

چی بخورم برای بقای جنین سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 22 پست
اصلا از قرصای که دکی میده واژینال برا سقط استفاده نکن کارادمو میکشه به کورتاژ.فقط طبیعی سقط کن..زعفر ...

بنظرت زیاد داره هفته ۶؟؟؟

ان شا الله بحق خدای متعال هرکی ارزوی بچه داره بچه داربشه

منم هفته ششم بودم بعد از چند روز كه تكه كوچلو ازم دفع شد يه دفعه به خونريزي شديد افتادم و بعد از چند ساعت يه تكه بزرك كه فكر كنم جفت بود دفع شد بعد از اون خونريزي شديدم قطع شد دكتر گفت خونريزي شديد مال اين بود كه ميخواست دفع بشه دويدن هم خوبه 

خدایا شکرت 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم هفته ششم بودم بعد از چند روز كه تكه كوچلو ازم دفع شد يه دفعه به خونريزي شديد افتادم و بعد از چند ...

جفتش بزرگ بوده؟؟؟؟من س تا ازم افتاده...

هفته ۵ ک سنو دادم میگفت اصن باردارنیستی چیزی نشون نمیده

عه چرا نشون نداده پس؟؟

اینطوری خوردن این گیاها ریسکش برات بالاست تازه تو سونو واژینال که دوستان رفتن همه میگفتن دکتر مرد یه دستیار خانم داره که خانومه شمارو آماده میکنه دستگاهو میزاره دکتر فقط پشت مانیتور داخل رحم رو میبینه...خودم تاحالا سونو واژینال نرفتم

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
بعدش هم يه سونوي معمولي انجام دادم كه گفت تكه خيلي ريز مونده كه اونم با پريوديم درست شد 

خداروشکرش عزیزم...سخته درک میکنم حالا بخدا😔