2777
2789
عنوان

ابرو هام😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1302 بازدید | 31 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

بچه ها میشه واسه مرپشت شدن مژه ها هم راهکار بدید

من باز وازلین زدم روغن زیتونم زدم خوب بوده .چون من مژه یه ماهه کاشته بودم وقتی اون مژه ها ریخت کل مژه های خودمم ریخت باهاش اینارو زدم خیلی خوب بود

عزییزم اگه قبلا مو بوده و الان در نمیاد هر کدوم از چیزهایی که دوستان گفتند جواب میده ولی اگه سلول ری ...

نه من تا حالا ابرو هامو برنداشتم گاهی اوقات تهش به سفیدی میزنه برا همین میخوام و اینم بگم اولش پر پشته ولی به ته که میره موهاش کم میشه

من باز وازلین زدم روغن زیتونم زدم خوب بوده .چون من مژه یه ماهه کاشته بودم وقتی اون مژه ها ریخت کل مژ ...

ممنون😘

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
من باز وازلین زدم روغن زیتونم زدم خوب بوده .چون من مژه یه ماهه کاشته بودم وقتی اون مژه ها ریخت کل مژ ...

خب الان یعنی روغنو بمالم بهش؟

بعد چندقیه باید باشه واسه مژه ؟

و کدوم از این روغنا بهتر بوده واسه مژه؟

خب الان یعنی روغنو بمالم بهش؟ بعد چندقیه باید باشه واسه مژه ؟ و کدوم از این روغنا بهتر بوده واسه م ...

من هر شب قبل خواب روغن زیتون یا روغن کرچک یا وازلین که استفاده میکنم هم برای ابرو هم مژه هم موهام و تا صبح میزارم بمونه و صبح میرم حمام و میشورم و واقعا تو یه هفته بهتر شده رشد ابرو و موهام 

ااا مرسی 😘😍

میتونی رو گوش پاک کن یا پنبه بزنی و بزنی به مژه و ابروهات .براز موهاتم که بریز تو دستت و قشنگ بمال به موهات یا روی شونه و قشنگ شونه کن که به خورده ریششم بره .البته شونه ممکنه روغنی بشه یکم سختت میشه